NAGRAJENI

Homey je zmagovalec

Razvija inovativno mobilno aplikacijo Homey, ki družine na zabaven način pritegne k opravljanju hišnih opravil.
Fotografija: Podjetje Homey. FOTO: Konferenca Podim
Odpri galerijo
Podjetje Homey. FOTO: Konferenca Podim

LJUBLJANA – Na izzivu zagonskih podjetij Podim Challenge je ob današnjem zaključku mednarodne konference Podim v Mariboru zmagal slovenski Homey. Glavna nagrada tekmovanja je potovanje v  Silicijevo dolino s programom intenzivnega mreženja z investitorji v skupni vrednosti 10.000 evrov.

Podjetje Homey razvija inovativno mobilno aplikacijo Homey, ki družine na zabaven način pritegne k opravljanju hišnih opravil. Otroke motivira k sodelovanju, staršem pa glede na otrokovo vedenje in opravljena hišna opravila omogoča enostavno nagrajevanje in podeljevanje žepnine, piše na spletni strani Startup Slovenija.

Starši lahko nastavijo nagrade po želji, na primer mobilna igrica za otroke, film z interneta, žetoni za mobilne igrice, ki jih otroci igrajo, žepnina, ali pa izdelek iz spletne trgovine. Aplikacija je razširjena predvsem v ZDA, na katero se tudi osredotočajo. Pred kratkim je bila njihova aplikacija uvrščena na naslovnico Applove trgovine z aplikacijami App Store, njihova baza uporabnikov pa se hitro povečuje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije