ZAKONCA MANDL

FOTO: Usodni da dahnila še na Rogli: to so prvi posnetki ganljive poroke

Objavljeno 16. februar 2019 18.10 | Posodobljeno 16. februar 2019 22.02 | Piše: L. K.

Lucija in Rok sta v družbi 100 svatov opravila še cerkveni obred.

FOTO: Dejan Javornik
Že včeraj sta Lucija Jamnik Zupančič, po novem Mandl, in Rok Mandl na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom v mariborski dvorani Tabor dahnila usodni da. Tudi zaradi vas, drage bralke in bralci, ki ste naša golobčka izbrali za zmagovalca akcije Poroka Slovenskih novic. Danes sta svoj glasni da potrdila še na cerkveni poroki na Rogli.
image
Romantično vzdušje na Rogli. FOTO: Dejan Javornik

Poročil ju je duhovnik Stanko Krajnc v cerkvi Jezusove spremenitve, ki je podružnična cerkev župnije Sveta Kunigunda na Pohorju. Na poroki je bilo zelo čustveno, oče neveste Franc in drugi domači so spremljali ganljivi obred s solznimi očmi. Približno 100 svatov je mladoporočenca pospremilo na skupno pot. Prišli so tudi iz Italije in Švedske. Lep sončen dan na Rogli je še oplemenitil najlepši dan v njunem življenju. Po poroki so šli v hotel Planja na pogostitev in zabavo, kjer so jih pogostili s specialitetami. Direktor Uniturja Rober Kejžar je potrdil, da so pripravili več kot 100 obrokov ter poskrbeli, da so se svatje počutili kar se da dobro.
image
Lucija in Rok s pričama. FOTO: Dejan Javornik

image
FOTO: Dejan Javornik

image
Poročil ju je duhovnik Stanko Krajnc. FOTO: Dejan Javornik

image
Idilična cerkvica na Rogli, kjer sta dahnila usodni da. FOTO: Dejan Javornik

image
FOTO: Dejan Javornik

Ljubezen sta okronala z dvema otrokoma, hčerko Neli, ki je stara 20 mesecev, in hčerko Lino, ki ima štiri leta. Prav najmlajša hči jo je pravzaprav spodbudila, da si je zaželela, da bi jo njen Rok zaprosil za roko in jo popeljal pred matičarja.
image
Ljubezen sta okronala z dvema otrokoma, hčerko Neli, ki je stara 20 mesecev, in hčerko Lino, ki ima štiri leta. FOTO: Dejan Javornik

image
Njun sanjski dan ste omogočili tudi bralci Slovenskih novic. FOTO: Dejan Javornik

Na zabavi po cerkveni poroki sta mladoporočenca, tako kot veleva tradicija, tudi zaplesala.
image
Prvi ples mladoporočencev. FOTO: Dejan Javornik

image
FOTO: Dejan Javornik

 
Deli s prijatelji