PRILOŽNOST

FOTO: Policija išče najemnike, poglejte, kakšna je najemnina

Pri izbiri bodo upoštevali datum prispelosti prijave.
Fotografija: Stanovanje v Brežicah. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Stanovanje v Brežicah. FOTO: Policija

LJUBLJANA – »Vas zanima najem nezasedenega službenega stanovanja ministrstva za notranje zadeve v Brežicah, Lendavi ali Gornji Radgoni?« Tako se začne oglas ministrstva, ki obvešča vse zainteresirane fizične ali pravne osebe, da se lahko prijavijo za najem katerega od treh praznih, vseljivih stanovanj, ki še niso bila dodeljena uslužbencem policije ali drugim javnih uslužbencem.

Vsa stanovanja se oddajajo v najem neopremljena, za čas enega leta z možnostjo podaljšanja. Za najem se obračuna profitna najemnina. Stanovanje v Gornji Radgoni ima slabih 26 kvadratnih metrov uporabne površine, najemnina pa znaša 107 evrov. V Lendavi za 183 evrov oddajajo 46 kvadratnih metrov veliko stanovanje, v Brežicah pa za 166 evrov slabih 36 kvadratnih metrov veliko stanovanje.
Seznam stanovanj, ki jih oddaja MNZ. FOTO: Policija
Seznam stanovanj, ki jih oddaja MNZ. FOTO: Policija

Če vas najem zanima, morate podati pisno vlogo, iz katere bo razvidno, za katero stanovanje ste zainteresirani. Rok za oddajo prijave je 3. februar 2019, na naslov: 
Ministrstvo za notranje zadeve
Sekretariat, Urad za logistiko
Služba za nastanitev in prehrano
Štefanova ulica 2
1000 Ljubljana
 
Stanovanjska komisija ministrstva bo kot merilo za dodelitev stanovanja upoštevala datum prispelosti vloge.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na telefonski številki 01/514-71-74 ali 01/514-71-69 ali pa po elektronski pošti na naslov spspz.mnz@gov.si.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije