KAMPANJE

FOTO: Kdo je imel najbolj poln račun

Rok za oddajo poročil o financiranju volilne kampanje je potekel (izjema je drugi krog volitev za župane). Za mestne občine smo preverili, kdo je v kampanji zbral največ sredstev in kdo jih je tudi največ porabil.
Fotografija: Zoranu Jankoviću (skrajno levo) in Saši Arsenoviču (skrajno desno) je uspelo dobiti volitve, medtem ko sta Anže Logar (sredina levo) in Franc Kangler (sredina desno) ostala brez županskega stola. FOTO: S. N.
Odpri galerijo
Zoranu Jankoviću (skrajno levo) in Saši Arsenoviču (skrajno desno) je uspelo dobiti volitve, medtem ko sta Anže Logar (sredina levo) in Franc Kangler (sredina desno) ostala brez županskega stola. FOTO: S. N.

LJUBLJANA – Lokalne volitve so mimo, roki za oddajo poročil o kampanji pa tudi (za drugi krog sicer še ne). Za vse mestne občine smo preverili, koliko sredstev sta imela na voljo najboljša kandidata – današnji župan in prvi zasledovalec (podatki so javno dostopni v evidencah Agencije RS za javnopravne evidence in storitve), kot tudi, čigava kampanja je bila najbolj potratna.

Več pa razkrivamo v zgornji galeriji. Presenečeni?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije