POČILO JE

FOTO: Kaos na primorki: trčila štiri vozila, nastajajo zastoji

Na primorski avtocesti je zastoj zaradi trka štirih osebnih vozil.
Fotografija: Prometni zastoji so nastali zaradi nesreče in konca praznikov. Fotografija je simbolična. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Prometni zastoji so nastali zaradi nesreče in konca praznikov. Fotografija je simbolična. FOTO: Mavric Pivk, Delo

LOGATEC – Na primorski avtocesti med priključkoma Logatec in Vrhnika pri nadvozu Štampetov most je oviran promet proti Ljubljani, vozila so na odstavnem pasu. Po podatkih centra za obveščanje so eno osebo prepeljali v bolnišnico. Nastal je zastoj, tako da se potovalni čas podaljša za približno 20 minut, navaja prometnoinformacijski center za državne ceste.
FOTO: Promet.si
FOTO: Promet.si

Kraj dogodka so zavarovali ljubljanski poklicni gasilci in gasilci PGD Dolnji Logatec. Gasilci so odklopili akumulatorje in nudili pomoč policiji, reševalci iz Postojne pa so eno poškodovano osebo prepeljali v bolnišnico. Ob nesreči in zastojih prometnoinformacijski center ponovno opozarja, naj vozniki v zastojih vedno med kolonama pustijo dovolj prostora za prehod intervencijskih vozil.

Prav tako na primorski avtocesti na posameznih odsekih med viaduktom Ravbarkomanda in Vrhniko nastajajo zastoji zaradi konca praznikov in je močno upočasnjen promet, potovalni čas se podaljša za približno 15 do 20 minut.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije