PRIHAJA ZIMA

FOTO in VIDEO: V nekaterih slovenskih krajih že prve snežinke

Med drugim je snežilo v Velenju.
Fotografija: Pobelilo je tudi Veliko Planino. FOTO: Velika Planina, d. o. o.
Odpri galerijo
Pobelilo je tudi Veliko Planino. FOTO: Velika Planina, d. o. o.

LJUBLJANA – Stran na facebooku Neurje.si je objavila video prvih snežink v Velenju. Med drugim je pobelilo tudi Veliko Planino.

»Že zjutraj so nas na planini kot tudi v dolini presenetile snežinke. Planina se počasi že preoblači v belo zimsko odejo. Jutri ter v torek pa bo na planini že moč videti pravo zimsko pravljico, saj naj bi po napovedih zapadlo okoli 15 centimetrov snega,« so zapisali v sporočilu za javnost.

 

Danes bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugod pretežno oblačno. Pihal bo vzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju do 10 °C, poroča Meteo.si.

Sneg v noči na torek

Jutri bo na Primorskem delno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo. Najnižje jutranje temperature bodo od –3 do 1, na Primorskem okoli 4, najvišje dnevne od 0 do 3, na Primorskem do okoli 9 °C.

V noči na torek bo po nižinah Primorske začelo deževati, v notranjosti pa se bo proti jutru sneženje okrepilo. V torek popoldne bodo padavine oslabele in do večera večinoma ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, ki bo popoldne slabela.

Kako je pa pri vas? Pošljite nam fotografije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije