SLOVO POLETJU?

FOTO: Adijo, poletje: zapadel je sneg, morje le za pogumne

Prve snežinke so že pobelile naše hribe.
Fotografija: Na Kredarici je zapadlo 11 cenitmetrov snega. FOTO: Meteo.si
Odpri galerijo
Na Kredarici je zapadlo 11 cenitmetrov snega. FOTO: Meteo.si

LJUBLJANA – Današnja noč je prinesla tudi snežinke. Na Kredarici je zapadlo 11 centimetrov snega. Pobelilo je tudi Mangart. V nižinah se nam snega še ni treba bati, je pa burja precej premešala morje in tako so v Kopru namerili le 19 stopinj Celzija. Vremenoslovci pravijo, da je ohladitev le začasna, pravega poletja pa je nepreklicno konec. 

Pobelilo je tudi Mangart. FOTO: Meteo.si
Pobelilo je tudi Mangart. FOTO: Meteo.si




Danes bo pretežno jasno, po nekaterih kotlinah bo zjutraj megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do okoli 26 stopinj. Jutri bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah bo zjutraj megla. Ponekod na Primorskem bo še pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, ob morju 14, najvišje dnevne od 24 do 28, na Primorskem do 30 stopinj.

V sredo bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V četrtek bo sprva po večini sončno, popoldne in zvečer bodo pod vplivom vremenske fronte, ki se bo pomikala čez srednjo Evropo, nastale posamezne plohe in nevihte.

Da so se začela hladna in sveža jutra, dokazuje tudi posnetek našega bralca, ki mu je zjutraj termometer v vozilu pokazal zgolj 13 stopinj. 
Zjutraj je na Vrhniki kazalo le 13 stopinj. FOTO: Bralec Mario
Zjutraj je na Vrhniki kazalo le 13 stopinj. FOTO: Bralec Mario

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije