V IZOLI

Družinski dan v San Simonu

V Izoli pripravljajo delavnice, predstave, zorbing in napihljivčke, mini Planico, športne igre, istrsko kulinariko, zabavo z BQL in Niko Zorjan in še in še.
Fotografija: Maskota Billy Foto: Hoteli Bernardin
Odpri galerijo
Maskota Billy Foto: Hoteli Bernardin

Izola očara prav vsakega obiskovalca, ki med sprehodom po skrivnostnih ulicah pozabi na čas. Zaradi blagodejnih vplivov sredozemskega podnebja in morja je priljubljeno mestece in letovišče za vse generacije 365 dni v letu. Še posebno izstopa hotelsko naselje San Simon v Izoli, ki je v bujnem sredozemskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov.

Maskota Billy Foto: Hoteli Bernardin
Maskota Billy Foto: Hoteli Bernardin

Če je Izola namenjena vsem generacijam, bo prav tak tudi družinski dan v tem slovenskem obmorskem mestecu, ki bo v soboto, 18. maja, od 11. ure v San Simonu. V sklopu prenove San Simon Resorta vas pričakuje val novih doživetij. Družinski dan v San Simonu bo brezplačen, v primeru slabega vremena pa dogodek odpade.

Od 11. ure bo program nadvse pester. Omenimo le predstavo Maček Muri, mini disco, čarovnika Sebastiana in animacijo z baloni, predstavo Gozdne sračkarije, plesno zabavo – zumbo z Davidom Lorgerjem in animacijo z maskotami. A to še ni vse, od 17.30 boste lahko zaplesali na super koncertu BQL in Nike Zorjan.
Hotel Haliaetum so prenovili. Foto: Hoteli Bernardin
Hotel Haliaetum so prenovili. Foto: Hoteli Bernardin

Na plaži San Simona se bo od 11. ure dogajalo še marsikaj, saj so ob glavnih dogodkih pripravili spremljevalni program: zorbing, igrala in napihljivčki, kuharska delavnica Gastrofuzija – s Primožem in Boštjanom, lahko se boste odločili za poslikavo obraza in se preizkusili na mini Planici ali na športnem poligonu – Aktiven otrok in Zmigajmo. Na svoj račun bodo prišli mali ustvarjalci, saj bo na voljo lego program do 6. leta starosti.
...
...

Družinski dan v Izoli bo minil v športnem duhu, saj se boste med drugim lahko preizkusili v lokostrelstvu. V sklopu varnega bodo na sporedu še delavnica oživljanja, delavnica policija, varna vožnja, vse to pa vedno v družbi z maskotama Billy in Pepe.


Blagodejna klima, sonce in topel morski vetrič se bodo prepojili z okusi Mediterana na tržnici z lokalnimi ponudniki. Tisti, ki še ne poznate vseh skritih kotičkov starega ribiškega mesteca, se boste lahko udeležili vodenega ogleda po Izoli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije