Temni oblaki nad Slovenijo, prihaja nevarnost

Konec tedna bo vreme aprilsko.
Fotografija: Nad deli Slovenije so napovedane nevihte. FOTO: Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Nad deli Slovenije so napovedane nevihte. FOTO: Getty Images/iStockphoto

Danes bo pretežno oblačno. Padavine, ki bodo razveselile vrtičkarje in kmetovalce, se že pojavljajo na vzhodu Slovenije in se širijo na vso Slovenijo, vmes bodo tudi kakšne nevihte z močnejšimi nalivi, ki jih lahko spremljajo sodra ali manjša toča ter nevihtni piš. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 stopinj Celzija, napoveduje Agencija RS za okolje (Arso).

Ponoči bo dež povsod ponehal, od zahoda se bo zjasnilo. Jutranje temperature bodo od 4 do 10 stopinj. V četrtek bo sprva precej jasno z nekaj jutranje megle. Popoldne se bodo na zahodu spet pričele pojavljati krajevne padavine, ki bodo v noči na petek zajele vso Slovenijo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 stopinj.

V petek in v soboto bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte. Predvsem v noči na nedeljo bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. V prihodnjem tednu kaže na dokaj sončno vreme, možnost popoldanskih ploh bo majhna.

Naslednji teden bo predvidoma suho. FOTO: Arso
Naslednji teden bo predvidoma suho. FOTO: Arso

 

Kakšno je vreme pri vas, se že zbirajo temni oblaki?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije