Predstavitvena informacija

Angry Birds Film 2

Slavne ptice se vračajo na velika platna. V KINU OD 8. AVGUSTA
Fotografija: Priljubljeni animirani film se vrača na velika platna. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures
Odpri galerijo
Priljubljeni animirani film se vrača na velika platna. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures


Angry Birds Film dobil težko pričakovani drugi del – Angry Birds Film 2, ki bo od 8. avgusta v naših kinematografih. Kaj lahko pričakujemo, si lahko že zdaj ogledate v kino napovedniku filma.

Film temelji na izjemno priljubljeni videoigri o najbolj posrečenih jeznih pticah na svetu. Prvi film iz leta 2016 je uspešno prenesel čar videoigre na velika platna. Glede na neverjetno priljubljenost videoigre je bilo tak uspeh filmske različice tudi pričakovati. Angry Birds Film je navdušil ogromno gledalcev in gledalk po vsem svetu, od najmlajših do nekoliko starejših. Priredba slavne videoigre je bila namreč že od vsega začetka zasnovana kot film za vso družino in vse starosti. In prav nič manj ne gre pričakovati od drugega dela.

V filmu Angry Birds Film 2 se vojna med pticami in prašiči nenadoma prekine, ko se pojavi nevarnost, ki ogrozi ene in druge. Naši znani junaki Rdeči, Žak in Bomba se bodo spopadli s povsem novim sovražnikom, ki hoče prevzeti otok. Ptice in prašiči bodo morali tokrat združiti moči, saj bodo samo tako lahko premagali nevarnost, ki se jim približuje.

Vojna med pticami in prašiči se prekine, saj jih napade skupni sovražnik. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures
Vojna med pticami in prašiči se prekine, saj jih napade skupni sovražnik. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures

Angry Birds Film 2 je živahen, pisan in izrazito komičen animirani film za vse starosti. Poleg sinhronizirane si bomo film lahko ogledali tudi v izvirni različici. Film sta režirala Tony Leondis in John Rice, scenarij pa je napisal Peter Ackerman.

Videoigra Angry Birds je globalni fenomen, za katerega lahko mirno rečemo, da je obnorel ves svet. Gre za izredno priljubljene videoigre, ki so nastale konec leta 2009 in so od takrat doživele pravo eksplozijo ter se z mobilnih telefonov razširile še na igralne konzole in osebne računalnike. Pri več kot treh milijardah prenosov na različnih platformah se Angry Birds ponaša z rekordnim številom prenosov v zgodovini brezplačnih iger. Gre torej za najuspešnejšo mobilno aplikacijo vseh časov. Zato ne preseneča, da tudi filmska priredba doživlja tako velik uspeh.

Angry Birds je najbolj uspešna mobilna aplikacija vseh časov. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures
Angry Birds je najbolj uspešna mobilna aplikacija vseh časov. FOTO: Courtesy Of Sony Pictures

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije