NAPAD NA NIČ HUDEGA USLUŽBENCA

Nov incident: »Če mi hočeš preveriti PCT, mi povej, ali imaš spolno prenosljivo bolezen!«

Tokrat so jih zmerjali s hitlerčki in nevedneži, za povrh pa so jih obtožili še genocida.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Incidenti na bencinskih servisih se zaradi preverjanja pogoja PCT pred vstopom v servis nadaljujejo. Tokrat pišemo o izkušnji študenta, ki je na enem izmed bencinskih servisov pri neki ženski želel preveriti, ali izpolnjuje pogoj PCT. Ona mu ni hotela pokazati potrdila, od študenta pa je zahtevala njegovo ime in priimek ter zakaj in v čigavem imenu to dela.

»Jaz imam tukaj svoja pravila. Če od mene zahtevaš PCT, mi moraš dokazati, da nimaš spolno prenosljivih bolezni, na primer aids ali sifilis. Dolžan si mi povedati, ali si danes ponoči seksal. Si mogoče homoseksualec? To si mi dolžan povedati. Jaz sem napisala svoja pravila, kot jih pišete vi. Da te ni sram! Ali delaš prek 'študenta'? Ali tvoji starši nimajo denarja? Beži na ulico, berači!«

Študentov sodelavec je ženski nato dejal, naj ga pusti pri miru, ker da ni on nič kriv, toda z njim se ni želela pogovarjati, je pa vse tam obtožila, da so hitlerčki in da vsi sodelujejo v genocidu slovenskega naroda. Vse je snemala s telefonom in objavila na facebooku. To ni prvi incident, o katerem smo poročali, več jih najdete v spodnjih člankih. 

image_alt
Incident zaradi PCT v Brežicah, na pomoč policija


image_alt
Študentka z bencinskega servisa: »Strah me je it služit denar, ki ga rabim ... Zvečer jokam v postelji.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas