Predstavitvena informacija

Božične in novoletne lučke - kaj takšnega še zagotovo niste videli!

Ste si kdaj zaželeli, da bi imeli pametne božične lučke, ki bi jim lahko poljubno v živo spreminjali barve, vzorce in bi same znale utripati ob vaši najljubši glasbi? Oglejte si hit dekoracijo leta 2021 – božične lučke, ki bodo vašim sosedom in gostom vzele sapo!
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Loco Christmas Lights so božične lučke za okraševanje božičnega drevesa, dnevne sobe ali vrta. Ko jih enkrat namestite na želeno lokacijo, jih povežete z aplikacijo na svojem telefonu in prevzamete popoln nadzor nad njimi – v kakšnih barvah bodo svetile in v kakšnih vzorcih bodo utripale.

Božične lučke Loco Christmas lights vam bodo ponudile izbiro med kar 16 milijoni barv in 29 naloženimi vzorci utripanja, ki pa jih lahko izdelujete tudi sami!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Posebno navdušenje je zaslediti med uporabniki, ki so preizkusili t. i. glasbeno povezavo, pri kateri lučkam prepustite, da se povežejo z glasbo na vašem mobitelu in pričarajo pravo vzdušje plesišča.

Želite še več? Lučkam lahko nastavite tudi točno določeno uro, ob kateri se bodo prižgale in nato tudi ugasnile. Naj bo to funkcija za odganjanje tatov ali pa dvig razpoloženja pri prihodu iz službe – zagotovo jo boste uporabili!Pozabite na vstop v temno stanovanje, Loco Christmas Lights bodo vsako vrnitev domov popestrile s pravim sejemskim božičnim vzdušjem.

V enem pakiranju prejmete kar 100 lučk na 10-metrskem kablu, še boljša novica pa je ta, da lahko hkrati povežete tudi več kompletov naenkrat. Le pomislite – vrt v rdeči barvi, zidovi v rumeni, dnevna soba v modri, spalnica pa v rožnati. Prava božična idila.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Zdaj vas verjetno zanimata le še dve zadevi – koliko stanejo in kako hitro jih lahko dobimo, preden jih zmanjka.

Za vas imamo dobro novico:

Božične lučke Loco Christmas Lights lahko takoj naročite po telefonu 07 600 3005 ali na slovenski spletni strani www.LocoShark.com (KLIKNI TUKAJ), saj so trenutno na zalogi in jih prejmete že v 1–2 delovnih dneh od naročila! Ni pa rečeno, da bodo še dolgo na zalogi!

Bralcem Slovenskih novic pa omogočamo tudi hitro in varno naročilo preko obrazca na koncu tega članka, kjer ob naročilu prejmete trenutno akcijsko ceno, brezplačno dostavo in darilo ob nakupu!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Trenutno se na spletni strani prodajajo po akcijski ceni 29,99 EUR, danes pa ob naročilu prejmete tudi brezplačno poštnino!

Upamo, da bomo kljub trenutnim razmeram vam in vašim otrokom s tem darilom le pričarali božični nasmešek na obraz!
Za naročilo po akcijski ceni in z brezplačno dostavo izpolnite spodnji obrazec:


Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Izbrano za vas