Predstavitvena informacija

Božična darila – najboljših 5 božičnih daril do 30 evrov

Letos bo nakup daril za najbližje za večino nekoliko drugačen, saj jih bomo skoraj zagotovo kupili na spletu. In če jih želimo prejeti pravočasno, nimamo več veliko časa za odlašanje. Nekaj idej za darila lahko najdete na naši lestvici petih najboljših božičnih daril različnih spletnih trgovin, ki bodo navdušila vsakega obdarovanca in ki hkrati ne presegajo 30 evrov (skupaj s poštnino).
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Pri iskanju najboljših petih božičnih daril smo upoštevali nekaj pravil:
 
  1. Inovativnost ponudbe (na lestvici od 1 do 5)
  2. Ugodna ponudba (na lestvici od 1 do 5)
  3. Hitrost in cena dostave v Sloveniji (5 točk za brezplačno dostavo, 1 točka za dražje dostave)
  4. Zanesljivost trgovca (mnenja na Googlu, Bonitete.si itd.)
  5. Pravočasna dostava še pred Božičem
Po večdnevnem brskanju in primerjanju božičnih daril po spletu smo se odločili za teh pet:

1. Santa Balls – božični okraski, napolnjeni s pijačo (29,99 evra)

Ta božični okras prav gotovo nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Z razlogom so o njem pisali celo v Cosmopolitanu in Playboyu, popolnoma je navdušil domače in tuje vplivneže, na Škotskem pa so 30.000 takšnih okraskov prodali v nič manj kot 82 sekundah!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Santa Balls so božični okraski, ki vsebujejo različne mamljive pijače in jih zato na svojo božično jelko obeša tudi Božiček. Ta je tudi postavil spletno stran LocoSantaBalls.com in na njej ponudil različne možnosti svojih »jajčk«.

Ne glede na to, ali imate raje gin ali vodo – to je izdelek, ki letos ne sme manjkati na vaši božični jelki! Naročite ga s klikom na tole stran, kjer lahko tudi preverite, zakaj je vsako leto razprodan že pred decembrom in zakaj je to naš izbor za najboljše božično darilo leta 2020!

Pohitite – trenutno v božični akciji za naročilo Loco Santa Balls prejmete do 57 odstotkov popusta in brezplačno dostavo!


2. Spletna trgovina LocoShark – čarobna samorastoča jelka (19,99 evra)


Iz množice inovativnih izdelkov v vedno bolj popularni spletni trgovini Loco Shark smo izbrali najbolj inovativno mini božično darilce, ki bo zagotovo navdušilo tako vaše otroke kot vas – čarobno samorastočo jelko!

Čarobna jelka je majhno drevesce iz trajnostnih materialov, ki jo sestavite skupaj z otroki, nato pa jo zalijete s posebno čarobno tekočino, ki je priložena. Že po nekaj urah začne jelka poganjati, rasti in spreminjati barve kar pred vašimi očmi! Oglejte si priloženi posnetek:



Navdušite svoje otroke in naročite čarobno jelko pri Loco Shark že danes – najdete jo na tem naslovu (klik). Danes je na voljo za samo 19,99 evra in z brezplačno dostavo!


3. Mimovrste - božična jelka iz klobučevine za otroke (21,99 evra)​

Težko kakšna lestvica najboljših in najbolj popularnih spletnih izdelkov mine brez omembe verjetno najbolj znane slovenske spletne trgovine Mimovrste. In tudi tokrat niso razočarali.

Si želite zabavno in hkrati poučno božično drevo za vaše otroke, ki ga ne morejo prevrniti ali se z njim poškodovati? Loco Christmas tree je hkrati božično drevo in otroška igrača, ki jo vaši malčki lahko okrasijo kar sami! 

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


To otroško božično drevo je primerno za igro, izboljša pa tudi otrokovo zaznavanje barv, prepoznavanje vzorcev, spodbuja domišljijo in uporabo novega besednjaka.

Zasnova dreveščka vam omogoča, da po želji nadenete in snamete okraske ter ga oblikujete po svojem okusu. Ta otroška božična jelka je tudi izjemno trpežna, lahka in debelejša od sorodnih igrač iz plastike, zato jo je težje raztrgati ali zaužiti.

Otroško božično jelko smo izbrali za najboljše božično darilo leta 2020 za otroke med 1. in 5. letom starosti. Naročite jo na tej povezavi (klik) v spletni trgovini Mimovrste.


4. DTM Natura – 50 zaščitnih 3-slojnih mask (14,99 evra)

Konec je zapravljanja nenormalnih zneskov za zaščitne maske, ki so zdaj skoraj povsod obvezne. Zaradi visokih cen je veliko ljudi isto masko nosilo tudi več dni in s tem še dodatno ogrožalo svoje zdravje. A zdaj končno to ni več potrebno – podjetje DTM Natura, d. o. o., ki se ukvarja s prodajo medicinskih pripomočkov, je ponudilo 50 kakovostnih zaščitnih mask s kar 70-odstotnim popustom in brezplačno dostavo!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Drži, ne gre za klasično darilo kot v prejšnjih treh primerih. A mimo tako ugodne ponudbe (preveri tukaj) preprosto nismo mogli.

Zaščitnih mask bodo zagotovo veseli vsi ljubitelji uporabnih daril in starejši (ki niso vajeni nakupov na spletu in takšne ponudbe ne bodo našli sami), lahko pa jih podarite tudi sebi in s tem nekaj naredite za svoje zdravje.

V akcijski ponudbi jih lahko naročite v njihovi spletni trgovini (tukaj) ali prek e-pošte slovenija@dtmnatura.com.
 

5. Spletna trgovina PostQuam Cosmetics – izdelek proti podočnjakom (19,99 evra)

Malo za šalo, malo zares – pri nas trenutne omejitve že resno vplivajo na dober spanec. In bliža se december, mesec, v katerem tradicionalno premalo spimo in počivamo. Letos nam podočnjakov morda ne bo povzročilo popivanje kuhanega vina na stojnicah, ampak nezdrav način življenja, premalo gibanja in stres zaradi novih ukrepov.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Problematični temni kolobarji pod očmi oziroma trdovratni podočnjaki nas vizualno močno postarajo, zaradi njih smo videni utrujeni in neprivlačni. Tega si prav gotovo ne želi nihče, zato se moramo z njimi pravočasno spoprijeti.
 
PostQuam Roll’on je učinkovit nekirurški, brezinjekcijski in neboleč odstranjevalec podočnjakov. Učinkuje z antistresnim učinkom, namenjen pa je trdovratnim podočnjakom in temnim krogom okoli oči.

Izdelek, ki so ga oglaševali kot enega od najboljših proti podočnjakom v večini slovenskih medijev, lahko zdaj po akcijski ceni naročite na spletni strani www.podocnjaki.si.
 
Prepričani smo, da boste med navedenimi petimi najboljšimi božičnimi darili našli vsaj enega, ki vas bo navdušil.

Kot darilo z naše strani pa vam omogočamo naročilo po akcijski ceni z izpolnitvijo spodnjega obrazca. Za vsa naročila bomo omogočili tudi brezplačno dostavo in darilo ob nakupu!

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Naročnik vsebine je DTM Natura.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije