TRGOVINE ZAPIRAJO VRATA

Božič pred vrati, trgovine pa s spremenjenim delovnim časom: kam po nakupih v zadnjem hipu

V soboto bodo številne trgovine delale krajši delovni čas.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Voranc Vogel, Delo

Pred vrati so prazniki, ko se bom z družino in najbližjimi nekoliko več družili. Spodobi se, da ob tem kaj »piknemo«, zato moram poskrbeti, da bodo hladilniki dovolj založeni. Če boste kaj pozabili, spodaj navajamo delovne čase trgovin okoli božiča.

Naj najprej povemo, da je 25. nedelja, tako, da je jasno, da bodo vse večje trgovine takrat zaprte. Enako v ponedeljek, ko je praznik, medtem ko bo v soboto marsikje odpiralni čas skrajšan.

E.Leclerc

Prazničnega urnika nam v katalogih in na spletni strani ni uspelo najti, sicer pa navajajo, da so trgovine odprte od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure. Ob dela prostih dneh so zaprte.

Eurospin

Prazničnega urnika nam v katalogih in na spletni strani ni uspelo najti, sicer pa navajajo, da so trgovine odprte od ponedeljka do sobote, do 20. ure. Ob dela prostih dneh so zaprte.

Hofer

24. decembra bodo njihove poslovalnice odprte do 18. ure. 

Interspar in Spar

24. decembra bodo trgovine odprte do 17. ure.

Lidl

24. decembra bodo trgovine odprte do 17. ure.

Mercator

Pri najboljšem sosedu opozarjajo, da bodo 24. decembra nekatere trgovine imele spremenjen delovni čas, vendar najdlje do 18. ure. To pomeni, da utegne vaša najbližja poslovalnica delati tudi krajši čas, zato se o delovnem času konkretne poslovalnice pozanimajte sami.

Tuš

24. decembra bodo trgovine odprte do 17. ure. Do 19. ure bo na ta isti dan izjemoma odprt le Tuš supermarket Koper v Planetu Koper.

Jager

Tudi štajerski trgovec na spletnih straneh (še) nima objavljenega prazničnega delovnega časa. Manjše trgovine v sobotah sicer zapira ob 17h, večje ob 18h ali 19h (tudi tisto pri Mariboru), centre (npr. tistega v Celju ali Ptuju) pa ob 20h.

Preberite še: Znano, katere prodajalne bodo po novem odprte ob nedeljah in praznikih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije