PREDAVANJA

Bosanski Indiana Jones v Sloveniji

Semir Osmanagić pripravlja tri predavanja, konec meseca pa še izlet k bosanskim piramidam.
Fotografija: Neutrudni raziskovalec piramid spet prihaja k nam. FOTO: Primož Hieng
Odpri galerijo
Neutrudni raziskovalec piramid spet prihaja k nam. FOTO: Primož Hieng

Odkritelj bosanskih piramid v Visokem dr. Semir Osmanagić se rad vrača v Slovenijo, saj je tudi slovenskih obiskovalcev piramid izjemno veliko. Tudi zato lahko že zdaj opozorimo na energijsko bogato duhovno potovanje v dolino bosanskih piramid, ki ga v sodelovanju s Turistično agencijo Jereb organizira Irena Jarc, ki pri nas zastopa Osmanagića. Potovanje bo trajalo od 29. oktobra do 1. novembra.

Bosanski Indiana Jones, kot pravijo Osmanagiću, bo tokrat obiskal tri slovenske kraje, kjer bo pripravil predavanja, hkrati pa bo obiskovalce seznanil z novostmi, ki se dogajajo v Visokem. Najprej se bo danes, 17. oktobra, ustavil v Knjižnici Izola, kjer bo imel predavanje ob 18. uri. V ponedeljek, 21. oktobra, se bo ob 18. uri začelo predavanje v Knjižnici Jožeta Udoviča v Cerknici, zadnje predavanje pa bo v četrtek, 24. oktobra, ob 16. uri v Knjižnici Novo mesto. Vstop je prost, zaželeni pa so prostovoljni prispevki.

Semir Osmanagić je v zadnjem času prejel več priznanj, med drugim je premier Mirza Ganić ob podelitvi visokega priznanja dejal, da gre Osmanagiću največja zahvala za razvoj turizma v Visokem. Poleg tega so mu podelili medaljo Zeničko-dobojskega kantona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije