USTAVNI LOK

Bobovnik prevzel vodenje, Jože P. Damijan predstavil svojo vizijo (VIDEO)

Medijska konferenca Koalicije ustavnega loka je potekala prek spleta.
Fotografija: Spletna konferenca. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Spletna konferenca. FOTO: Facebook

Prek spleta je potekala medijska konferenca Koalicije ustavnega loka, kjer so spregovorili vsi vidni akterji in predstavili svojo vizijo vodenja države. Pobudniki Koalicije ustavnega loka so trdno prepričani, da je treba ukrepati zdaj in takoj, če želijo preprečiti zdrs Republike Slovenije v liberalno demokracijo in pot brez vrnitve.

Pogovor je vodil Slavko Bobovnik, v njem pa so sodelovali Tanja Fajon, Alenka Bratušek, Marjan Šarec, Luka Mesec in Jože P. Damijan. Beseda je tekla o reševanju koronakrize in vseh posledicah, ki jih bo imela epidemija za našo državo. Sogovorniki so povedali, kakšne ukrepe bi sprejeli oni in v kakšni smeri bi tekli ukrepi, če bi prišlo do spremembe vodenja vlade.

Vodilni pobudnik KUL Jože P. Damijan je na medijski konferenci pojasnil, da bodo konstruktivno nezaupnico vladi vložili, ko bodo imeli 46 poslanskih glasov. Potrebujejo jih še sedem. Če jih ne bodo dobili, bo to po njegovi oceni odgovornost tistih, ki se jim ne bi pridružili, je dejal. Dodal je, da bodo tako pač morali počakati na volitve 2022.
Pogovor si lahko pogledate spodaj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije