Predstavitvena informacija

Barvanje sivih las je zelo drag nateg. Preverite, zakaj!

Sivi lasje so težava, ki pesti na milijone moških in žensk po vsem svetu. Poleg tega, da nas postarajo, slabo vplivajo na našo samopodobo, saj se počutimo neprivlačno in starikavo.
Fotografija: FOTO: Dtm Natura
Odpri galerijo
FOTO: Dtm Natura

Kaj, če bi vam kdo rekel, da lahko sivim lasem povrnete nekdanjo barvo? Verjetno mu ne bi verjeli, saj bi se vam zdelo prelepo, da bi bilo res. A zaradi napredka znanosti je to zdaj postalo mogoče.
 
Vzrok za sive lase je melanocit, ki proizvaja naravni pigment v naših laseh. Ko na določeni točki preneha delovati, lasje ostanejo brez pigmenta, kar se navzven pokaže kot neprijetna sivina ali belina las.
 
Veliko žensk, pa tudi moških, svoje sive lase prekriva z barvo za lase, ki je draga in škodljiva. Če to počnemo sami doma in ne pri frizerju (kar nas med drugim še bolj udari po žepu), obstaja tudi velika verjetnost, da nam ne bo uspelo prekriti vseh sivih las.
 
Rezultat je po navadi popolnoma neurejena in neprivlačna pričeska zaradi sivih delov, ki smo jih spregledali pri barvanju, da o narastku niti ne govorimo, saj se pojavi že kmalu po barvanju.
 
Zakaj lasje posivijo?
 
Pigment v laseh se neha tvoriti zaradi različnih vzrokov. Glavno vlogo igra naša genska zasnova, manj pa k temu pripomorejo tudi vsakdanji stres in nekatere bolezni. Ali se da čas zavrteti nazaj in lasem povrniti nekdanjo barvo?
 
Pigment v laseh se neha tvoriti zaradi različnih vzrokov
Pigment v laseh se neha tvoriti zaradi različnih vzrokov

Morda vas bo presenetilo, vendar je danes to mogoče in nekaj povsem dosegljivega. Znanstveniki so strnili glave in odkrili način, kako na sive lase vplivati od zunaj, rezultat pa je postopno vračanje prvotne barve. Presunljivo!
 
Kako deluje pršilo Grey Away?
 
Pršilo Grey Away je popolna zmaga na več frontah. Ta izdelek namreč ne odpravlja samo sivih las, ampak poskrbi tudi za to, da bodo vaši lasje bolj zdravi in nahranjeni. Grey Away vsebuje novo revolucionarno formulo, ki prodre v vaše lase in omogoča popolno povrnitev naravne barve!

Ta formula učinkuje neposredno na melanocite, ki so prenehali delovati in s tem povzročili nastajanje sivih las. Znanstveniki sopršilu dodali ione in sestavino trietanolamin, ki s pomočjo katalitične reakcije spodbudijo delovanje drugih naravnih sestavin.
 
Barvanje vaših las 
Barvanje vaših las 

Učinkovine v pršilu tako prodirajo globoko v vlakna las ter jim vračajo nekdanji pigment in s tem barvo. Še več: zaradi vsebnosti izvlečka vitamina D se lasem poviša sijaj, postanejo tudi polnejši in gladkejši.
 
Kako uporabljamo pršilo Grey Away?
 
Uporaba pršila je smešno enostavna – nanesete ga na lase in oblikujete pričesko. Rezultati njegove uporabe pa so naslednji: lase boste nahranili in izboljšali njihovo kakovost, postopoma pa se vam bo vrnila tudi vaša naravna barva, ki bo popolnoma izpodrinila sivino.
 
Rezultati Grey Away izdelka 
Rezultati Grey Away izdelka 

Pršilo Grey Away deluje intenzivno in progresivno, ne povzroča alergij in je popolnoma varno za uporabo. Naj vas pred uporabo opozorimo še na naslednje: pripravite se na številne zavidljive in začudene poglede vaših znancev in prijateljev, ki se kar ne bodo mogli načuditi vaši pomlajšani podobi. Vaša samozavest bo s pomočjo pršila Grey Away dosegla vrhunec.
 
Ste pripravljeni na pomladitev?
 
Dovolj je bilo zapravljanja denarja z barvanjem sivih las, sramovanja in njihovega prikrivanja. Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom pršila Grey Away in se vsak dan znova začudite svoji podobi v ogledalu!
 
Rezultat izdelka Grey Away
Rezultat izdelka Grey Away

Iz dneva v dan boste namreč opažali, da imate vse manj in manj sivih las, vaša naravna barva pa bo prihajala vedno bolj do izraza. Šele ko boste odpravili sive lase (kar vam bo s pomočjo izdelka Grey Away nedvomno uspelo), se boste zavedli, da naenkrat živite veliko srečnejše in bolj sproščeno. Kar si tudi zaslužite!
 
Več o pršilu Grey Away lahko izveste s klikom na spletno stran www.GreyAway.eu/si ali na slovenski telefonski številki 07 600 3005.
 


 

Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije