Predstavitvena informacija

Ana shujšala 27 kg in šokirala znanstvenike

Objavljeno 18. junij 2018 10.14 | Posodobljeno 18. junij 2018 10.15 | Piše: Dives Group
Ana (29) iz Celja je v treh mesecih izgubila 27 kilogramov z uporabo tisočletja stare skrivnosti staroselcev, ki je pretresla lepotno industrijo. Znanstveniki so se odločili razvozlati njen uspeh in pomagati ženskam ter moškim po svetu v boju proti odvečnim kilogramom. Poročamo o tem, kako je na tisoče Slovencev že pridobilo popolno postavo.  
Med raziskovanjem smo naleteli na stotine zgodb o uspehu in rezultati so bili neverjetni. FOTO: Dives Group
Na milijone ljudi po svetu se bori proti odvečnim kilogramom in si želi popolne postave, zato smo želeli raziskati in preizkusiti različne metode, ki številnim Slovencem in Slovenkam že pomagajo do izgube kilogramov.

V zadnjih mesecih so se po Sloveniji in vsem svetu začele širiti govorice o neverjetnih izgubah teže. Moški in ženske so poročali o tem, kako tedensko izgubljajo po nekaj kilogramov čiste maščobe in pridobivajo postave, ki so si jih vedno želeli. Izdelek, ki je bil predstavljen v TV-oddajah Dr. Oz in Oprah, je naravnost obnorel svet.

Čeprav so bile govorice vedno glasnejše, so številni uporabniki želeli skrivnost zadržati zase in se niso želeli izpostavljati, zato smo se odločili, da razkrijemo to neverjetno skrivnost in jo preizkusimo na lastni koži.

image
Med raziskovanjem smo naleteli na stotine zgodb o uspehu in rezultati so bili neverjetni. FOTO: Dives Group


Iskanje čudežnega izdelka in Slovenk, ki so že doživele uspeh z njim Hujšanje včasih predstavlja nemogoč izziv. Skozi leta smo ocenjevali številne diete in vse prepogosto so rezultati nezadovoljivi oziroma celo zanemarljivi.Naše mnenje, zakaj je večina diet neuspešnih, je, da velikokrat nalagajo nerealne omejitve o tem, kako mora posameznik živeti. Nekateri zagovarjajo uživanje večje količine proteinov, spet drugi zagovarjajo ogljikove hidrate. V vsakem primeru vas čakata drastična sprememba jedilnika in časovna prerazporeditev obrokov. V tem poročilu smo globinsko proučili nastajajoče in obetavne shujševalne trende, za katere mislimo, da so zares učinkoviti. Zato smo se odločili, da poiščemo in preizkusimo izdelek, ki je obljubljal konec strogih diet in nerealnih pričakovanj.
image
Raspberry Ketone je obnorel svet. Zaloge komaj dohajajo povpraševanje. Ljudje stojijo v vrstah za nakup. FOTO: Dives Group

  Verjetno ste v novicah že zasledili izjemno priljubljen Raspberry Ketone izdelek, ki je šokiral trg. To je izreden izdelek, ki pomaga izgubljati odvečno težo v obliki okusnih kapsul z malinami, ki potešijo lakoto in topijo maščobo.  Poimenovali so ga kar »čudežni topilec maščob« in mi se strinjamo. Če vam Raspberry Ketone ni znan, preberite neverjetno zgodbo, ki se je v zadnjih tednih pojavila na spletu. Ključ te diete je VSAKODNEVNA uporaba Raspberry Ketone, za maksimalno izgubo telesne teže.  Medtem ko smo raziskovali nešteto zgodb o uspehu, o katerih so poročali ljudje z vsega sveta, smo se odločili, da je ta shujševalni trend vreden podrobnejšega pregleda. Izrednega pomena je tudi dejstvo, da ljudem ni bilo treba bistveno spremeniti trenutnega življenjskega stila. 

Odločili smo se, da razkrijemo eno izmed zgodb.

Ana iz Celja je s pomočjo Raspberry Ketone izgubila 27 kg v treh mesecih Na blogu je dejala naslednje: "Nisem mogla, verjeti kako lahko je bilo. Nisem spreminjala svoje diete ali dnevne rutine, ampak maščobe so se kljub temu topile kot maslo. Obožujem to stvar! Končno dieta, ki deluje." Ana je v ekskluzivnem pogovoru z nami povedala, da je bila nad izdelkom naravnost navdušena. Čeprav je bila pred preizkusom skeptična, jo je Raspberry Slim hitro prepričal. Med pogovorom je priznala, da ji je bilo najprej nerodno deliti svojo skrivnost z nami. Vseeno se je odločila, da se izpostavi, saj želi, da bi tudi ostali Slovenci in Slovenke, ki se borijo z odvečnimi kilogrami, z njo delili srečo in novoodkrito samozavest.

image
Opis: Ana se je odločila, da zgodbo o tem, kako je izgubila 27 kg, deli z nami. FOTO: Dives Group


Testirali smo Raspberry Ketone in nad rezultati smo bili presenečeni! Po pogovoru z Ano smo se odločili, da izvedemo lastni preizkus.Bilo je neizogibno, da sem iz naše ekipe ravno jaz postala poskusni zajček pri tej dieti, saj sem bila tik pred poroko. Do poroke sem želela izgubiti vsaj osem kilogramov. Ker sem čim prej želela preizkusiti dieto, ki jo je naša sogovornica tako hvalila, sem takoj naročila Raspberry Ketone, in že naslednji dan me je v pisarni čakal paket. Dostava je bila presenetljivo hitra in ugodna. Čeprav smo bili precej skeptični, smo se res želeli prepričati, ali ta izdelek zares deluje, tako kot so nam zagotavljali. Začeli smo štiritedenski test.
Raspberry Ketone smo naročili prek uradne strani.

Moji rezultati: 12 kilogramov v samo enem mesecu

1. teden:
Po samo enem tednu diete sem bila presenečena nad drastičnimi rezultati. Raven moje energije se je povišala in nisem občutila nobene lakote. Zaželeni stranski učinek kapsul je namreč zaviranje apetita.

Odkrito, počutila sem se fantastično. Najboljše pri vsem tem je bilo, da nisem spremenila svoje dnevne rutine. Sedmi dan sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem. Izgubila sem 1,5 kg. Ampak še vedno nisem bila prepričana, saj so rekli, da izgubiš veliko vode na začetku vsake diete. Hotela sem počakati in videti rezultate diete v prihajajočih tednih. Končno sem težo spravila pod 60 kg.

2. teden: Po dveh tednih uporabe Raspberry Slim sem teden začela še z več energije in tudi spala sem bolj trdno kot včasih. Nisem se zbujala sredi noči, saj se je moje telo sprostilo. Verjetno je to posledica tega, da sem se znebila toksinov. Poleg tega, sem izgubila še tri kilograme, kar je bilo skupaj že 4,5 kg v samo dveh tednih.

Moram priznati, da sem začela verjeti, da je ta dieta res čudež, kot so ga opisovali uporabniki in uporabnice v Sloveniji in po svetu.

3. teden:

Po treh tednih so vsi moji dvomi in skepticizem popolnoma izginili. Shujšala sem za dve konfekcijski številki po tem, ko sem izgubila še dodatnih 2,5 kg. In še vedno imam obilo energije. Pogosto se zgodi, da v 3. tednu diete nimaš več energije. Ampak zaradi Raspberry Ketone moja raven energije ne upada, ampak ostaja enaka ves dan. Ne potrebujem več popoldanskega počitka. Opažam, da tudi moj želodec lažje in hitreje prebavlja, saj je tudi napihnjenost izginila.

4. teden:

Po četrtem tednu so bili rezultati šokantni. Izgubila sem neverjetnih 12 kilogramov, odkar sem začela uporabljati Raspberry Ketone. Zdaj vsa ekipa obžaluje, da se niso sami prijavili za poskusne zajčke. V četrtem tednu sem namreč izgubila še tri kilograme. Rezultati so dosledni! Če povem po pravici, nimam več maščobe, ki bi jo želela izgubiti. Zagotovo bom še uživala Raspberry Ketone, saj vsebuje toliko antioksidantov in vitaminov, da je tudi moja koža videt neverjetno. 

image
»Po koncu tega preizkusa lahko brez sramu zatrdim, da Raspberry Ketone priporočam vsem!« FOTO: Dives Group


Ne bi mogla biti bolj zadovoljna z rezultati. Izgubila sem 12 kg v tednih tednih, brez posebne diete in brez intenzivne vadbe.

Zaključek Če še vedno dvomite o uspehu te diete, jo preprosto morate preizkusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudem uspe s to dieto. 

POSEBNA PONUDBA: Bralci Slovenskih Novic lahko Raspberry Ketone naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še tri dni)! 

Naročite ga lahko na:  Klikni in naroči svoj Raspberry Ketone! Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom, da si zagotovite svoj Raspberry Ketone pravočasno pred poletjem!

Naročnik oglasa je Dives Group LTD.
 
Deli s prijatelji