LUKSUZ

10 najdražjih nepremičnin na Obali, ki so na voljo

Objavljeno 18. september 2019 19.17 | Posodobljeno 18. september 2019 19.43 | Piše: T. V.

Najdražje se prodaja obnovljena graščina.

Vila s čudovitim razgledom. FOTO: Elite Property Slovenia
Nepremičnina s pogledom na morje ali pa vsaj blizu so sanje marsikaterega Slovenca. Ponudbe hiš in stanovanj na Obali ne manjka, pogledali pa smo, katero so najdražje (in najrazkošnejše), ki so trenutno na voljo.
 
Preberite še:
FOTO: To so najdražje hiše v Ljubljani

VIDEO: Hiša stane manj kot štiri tisočake, postavijo jo v 24 urah

V Kopru lahko z nakupom leta 1885 zgrajenega, kmalu po osamosvojitvi Slovenije pa obnovljenega Gravisijevega grad nad Žusterno postanete graščak. Za nakup gradu, ki ima 720 kvadratnih metrov površine, prodajalec zahteva 5,8 milijona evrov, za ta denar pa dobite tudi grajski vrt.
image
Gravisijev grad nad Žusterno. FOTO: Roni Nepremičnine


Za okroglih pet milijonov evrov se prodaja najrazkošnejša vila v Slovenskem primorju. Sodobna villa Galla se ponaša s kvarcitom, marmorjem in granitom ter čistimi linijami. Ne manjkajo negovan vrt, s terase, kjer je ogrevan bazen, pa se razprostira pogled na morje. Pozimi za toploto skrbi kamin, za drugo ugodje pa najsodobnejša tehnologija.
image
Villa Galla v Izoli. FOTO: Century 21 Slovenija


V vasici v občini Malija nad Izolo se za 3,9 milijona evrov prodaja vila s pogledom na morje. Vila obsega več stavb, bazen, veliko zemljišče, veliko klet, garažo za štiri avtomobile in lepe vrtove, kupec pa jo bo moral še dokončati, pri tem pa obstaja možnost gradnje helioporta.
image
Vila s čudovitim razgledom. FOTO: Elite Property Slovenia


Vila Parecag leži tri kilometre iz središča Portoroža. Nepremičnina na 413 kvadratnih metrih, ki ji pripadajo še zunanji objekti v izmeri 324 kvadratnih metrov, ponuja pogled tako na slovensko kot hrvaško morje. Moderna vila v sredozemskem slogu ima seveda tudi bazen, savne, velnes in knjižnico. Vaša je lahko za 2,85 milijona evrov.
image
Vila Parecag. FOTO: Nepremičnine Si21


V središču Portoroža je na prodaj novogradnja. Okoli 200 metrov od plaže so leta 2013 zgradili vilo na 380 kvadratnih metrih, ki jo obdaja 1600 kvadratnih metrov veliko zemljišče, na katerem lahko kupec zgradi dodatne objekte, kot sta bazen ali zimski vrt. Vila s štirimi spalnicami in kopalnicami se prodaja za 2,75 milijona evrov.
image
Novogradnja v središču Portoroža. FOTO: Re/max Slovenija


V okolici Sežane se za 2,1 milijona evrov prodaja 800 kvadratnih metrov velika vila na 4000 kvadratnih metrov veliki parceli, zraven sodi pa še hektar velik vinograd. Vila ima štiri spalnice in kar tri kuhinje, ena izmed njih je vrtna. Vrt se ponaša z 160 let starimi oljkami, terasa pa z velikim bazenom.
image
Vila samotarka v okolici Sežane. FOTO: Stoja


Staromeščanska vila San Marco, zgrajena leta 1892, v središču Portoroža poleg beneške arhitekture se prodaja kot priložnost za vlagatelja, da jo spremeni v luksuzno rezidenco ali 'high-end' hotel. Za nepremičnino, ki spada pod kulturno dediščino, prodajalec zahteva okrogla dva milijona evrov.
image
Villa San Marco. FOTO: Nepremičnine Si21


Na južnem pobočju vzpetine nad Piranskim zalivom je posest Vila Solei, ki je razdeljena v pet nivojev, na katerih se vrstijo parkirna mesta, apartmaji z lastnim vhodom, glavni del s tremi spalnicami, v četrtem nivoju je trisobno stanovanje, namenjeno osebju, peti nivo pa zajema klet z garažo. Vse to je lahko vaše za 1.992.200 evrov.
image
Vila Solei. FOTO: Nepremičnine Si21


Za nekaj manj (za 1,8 milijona evra) je lahko vaša obnovljena kamnita vila s petimi spalnicami, bazenom in nastanitvijo za osebje. Ima tudi hišo za goste z lastno kuhinjo in dnevnim prostorom. Leta 1896 zgrajena vila je velika 500 kvadratnih metrov, obnovljena pa je bila leta 2011.
image
Obnovljena kamnita vila. FOTO: Elite Property Slovenia


Nad Portorožem se prodaja obnovljena, 281 kvadratnih metrov velika atrijska vila. Poleg vile sta v ceno 1,5 milijona evrov zajeta še dva manjša ločena apartmaja, primerna za goste ali pa za oddajanje, ki sta tudi na nekaj manj kot 1000 kvadratnih metrov veliki parceli.
image
Vila nad Portorožem. FOTO: Nepremičnine Si21
Povezane vsebine
Deli s prijatelji