VITKA POSTAVA

Ni tako stroga do sebe

Objavljeno 01. maj 2016 00.19 | Posodobljeno 01. maj 2016 00.19 | Piše: E. B.

Nicole Kidman vitko postavo zanesljivo zavida tudi marsikatera najstnica.

Nicole Kidman in Keith Urban imata dve biološki hčerki, v zakonu s Tomom Cruisom pa je Kidmanova dva otroka posvojila.

Stara je že zrelih 48, toda Nicole Kidman vitko postavo zanesljivo zavida tudi marsikatera najstnica. Mati štirih otrok je fotografom zapeljivo pozirala med oddihom v domačem Sydneyju, družbo pa ji je delala mama Janelle.

Kot je v poplavi vprašanj razodela oskarjevka in ena največjih hollywoodskih zvezdnic, ki se je z odlično upodobitvijo Virginie Woolf v Urah do večnosti dokopala tudi do laskavega oskarja, je ključ do zdrave postave v – užitku in zmernosti. »Jem tako rekoč vse, a nikoli ne pretiravam s količino. Nisem ljubiteljica strogih diet, tako tudi pretirane vadbe ne. Telovadim redno, a zmerno, da se mi ne zameri!« je zaupala Nicole in opozorila, da se pač spopada s težavami, ki so skupne vsem zaposlenim materam: »Težko je skrbeti za družino, služiti denar in še ostajati zdrav in čil povrhu! Zato se lotim vsake vadbe, ki se mi ponudi, kdaj tečem, včasih kolesarim ali pa izvajam jogo – kolikor mi dopuščajo čas in priložnosti. Pomembno pa se mi zdi, da skupaj telovadi vsa družina, tako je vse zelo zabavno.« Za ohranjanje mladostnega videza pa je nujna redna in skrbna nega kože, je prepričana lepa Avstralka: »Uživam vitaminske dodatke in se obvezno izogibam soncu.«

Spomnimo, Nicole je v odmevnem in burnem zakonu s Tomom Cruisom posvojila Isabello in Connorja, v drugem zakonu s country zvezdnikom Keithom Urbanom (junija bosta proslavila okroglo, deseto obletnico poroke) pa sta se rodili Sunday Rose in Faith Margaret, zdaj stari sedem in pet. Četverica je velikonočne praznike in prve aprilske dni preživela v domovini Kidmanove, potem pa so se vrnili v Los Angeles, kjer zvezdnica snema novo televizijsko serijo na HBO Big Little Lies skupaj s še eno oskarjevko Reese Witherspoon. Njen sopotnik Keith je nedavno predstavil novo ploščo Ripcord, ki jo Nicole naravnost obožuje, sicer pa se je znova, že četrtič, znašel v vlogi sodnika v resničnostni glasbeni oddaji American Idol.

 

Deli s prijatelji