ZASTOJI

FOTO: Hudo jutro na cestah: promet ovirajo nanosi snega

Objavljeno 17. januar 2017 08.51 | Posodobljeno 17. januar 2017 08.54 | Piše: T. Pa.

Poslala nam je fotografije s primorske avtoceste.

POSTOJNA – Slovenski vozniki so v zadnjih nekaj dneh imeli precej težav z razmerami na cestah, saj jim vreme ni prizanašalo. Očitno pa preglavic še ni konec, saj jih je tudi današnje jutro pozdravilo z neprijetnim presenečenjem.

Na vipavski hitri cesti še vedno piha burja, ki je ponoči povzročila precej škode, bralka Anja pa nam je na poti iz Primorske v prestolnico poslala fotografije, ki jih je posnela v okolici Postojne. Razmere na cesti tu zaradi snega niso bile najboljše, čeprav nam je bralka še sporočila, da je od počivališča Ravbarkomanda naprej bila cesta precej lepša.

O težavah na cesti poroča tudi Dars na svojem portalu.

Na glavni cesti PostojnaPivka je med Prestrankom in Postojno promet močno oviran zaradi nanosov snega.

Na primorski avtocesti je pred cestninsko postajo Dane proti Fernetičem nastal zastoj tovornih vozil, približno en kilometer.

Burja:

– prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami ter avtobuse, 3. stopnja: na hitri cesti Nova GoricaRazdrto med Selom in cestninsko postajo Nanos;

prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami, 2 stopnja;
 na regionalnih cestah VipavaAjdovščina ter AjševicaVogrsko;

prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton, 1 stopnja; na regionalni cesti AjdovščinaSelo.

V Vipavski dolini ter med Postojno in Divačo danes vozniki lahko pričakujejo težave v prometu zaradi burje, nanosov snega in zmanjšane vidljivosti.

V kakšno jutro pa ste se vi prebudili danes? Pošljite nam svoje fotografije!

Deli s prijatelji