SESTRE ZAVZELE LJUBLJANO

FOTO: Ženska ustvarjalnost na kvadrat

Objavljeno 12. november 2017 14.00 | Posodobljeno 12. november 2017 14.00 | Piše: Tomaž Mihelič
Na ljubljanskem tednu mode so veliko pozornost pritegnile ženske, še posebej dvojice pod znamkama M. Fiction in Mateyaniera. Dve sestri po genskem zapisu in dve sestri po ljubezni do mode sta razgreli ljubitelje edinstvenih kreacij.
Mednarodno izkušena Nina Vodopivec v osupljivi kreaciji sestrskega dvojca M. Fiction.

Najbolj oblegani dvojec

Kot prvi ženski duo sta na sceno ljubljanskega tedna mode stopili sestri Lukač. Mateja in Mia Aleksandra sta nas osupnili že marca na ljubljanskem gradu, ko je zablestela njuna znamka M. Fiction. Zdaj pa sta predstavili nekakšno nadaljevanje in z drznimi predimenzioniranimi jaknami in udarnimi barvami nahranili lačno dušo mode željnih obiskovalcev.

Dvojna mera bosanske ustvarjalnosti

Močan pečat pa je pustil še en ženski dvojec, ki se je v naši prestolnici predstavil prvič. Sarajevčanki Neira Sinanbašić in Mateja Dujić, združeni pod znamko Mateyaniera, sta s podobnim videzom marsikoga zavedli, da gre za družinski tandem, a sta nam zaupali, da sicer nimata istih staršev, se pa vedeta in povezujeta kot čisto pravi sestri. Očarani nad Ljubljano in toplim sprejemom sta prepričani, da se bosta na naše osrednje modno prizorišče z veseljem vrnili.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji