Žalujoča Laura (32) se je med pogrebom zgrudila in umrla

Mamo so polagali v grob, ko se je prijela za prsni koš in nehala dihati. 
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Alessandro Garofalo, Reuters
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Alessandro Garofalo, Reuters

Julie Murphy (63) je ena izmed številnih žrtev koronavirusa. Ko so jo na pokopališču Atherstone Cemetery v Warwickshiru pospremili k poslednjemu počitku, se je zgodilo nekaj, česar ni nihče pričakoval. Njena 32-letna hči Laura Richards se je med pogrebom prijela za prsni koš in se zgrudila.

Šokirani žalujoči, vključno z vikarjem, so ji na vsak način hoteli pomagati, a je niso mogli rešiti. Njena polsestra Sadie je za Sun Online razkrila, da je družina zaradi dvojne tragedije v šoku. Ker Sadie zaradi presaditve ledvice sodi v ogroženo skupino, ni smela prisostvovati pogrebu, je pa Lauri med prvimi poskušala pomagati njena hči, ki je bila na pogrebu. 

»Mamo so polagali v grob, ko se je Laura prijela za prsi in rekla, da ne more dihati. Hči ji je rekla, naj sede in se ogrne s plaščem, a ni več mogla govoriti niti dihati. Niso ji mogli več pomagati, imela je srčni napad. Da izgubiš sestro na dan, ko pokopljejo tvojo mamo, je kot v grozljivki,« je dejala Sadie.

Povedala je še, da je Lauro izguba mame zelo pretresla in da od dneva, ko je umrla, ni zapustila hiše. Mislim, da je njeno telo enostavno obupalo, je še dodala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije