BIZARNO

VIDEO: Ubil mamo, sestro in nečaka, nato gol bežal pred policijo

Preden so ga prijeli, je napadel še moškega in ga davil.
Fotografija: Matthew je povsem gol bežal pred policisti. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Matthew je povsem gol bežal pred policisti. FOTO: posnetek zaslona

Ženo, sina in taščo ameriškega igralca bejzbola Blaka Bivensa (24) so našli mrtve, policija pa je zaradi trojnega umora aretirala brata umorjene žene športnika, Matthewa Bernarda (18), potem ko je gol in kričeč pritekel iz gozda.

Tragedija se je odvijala v torek zjutraj, ko je sosed na dovozu pred hišo našel mrtvo Emily Bivens (25), policija pa je nato v hiši odkrila še trupli njene mame Joan Bernard (62) in 14-mesečnega sina. Stekla je iskalna akcija, v kateri so iskali morilca. Učenci šole niso smeli zapustiti, medtem ko je do zob oborožena policija prečesavala okolico in obkolila bližnji gozd.

Malo pred poldnevom je Bernard pritekel iz gozda, neoborožen in popolnoma gol. Ignoriral je pozive policije, naj se ustavi, ter tekel mimo njih. Na parkirišču je napadel starejšega moškega in ga začel daviti, nehal pa je šele, ko ga je policist udaril s palico. Ponovno je pobegnil, čeprav so ga pred tem poškropili s solzivcem, in še nekaj minut bežal pred možmi postave, dokler ga le niso ujeli.

Bernarda so nekaj ur za tem odpeljali v bolnišnico, ker je začel v kletki policijskega avtomobila udarjati z glavo ob rešetke. Motiv grozljivega trojnega umora še ni znan.

Stric Bernarda je za ameriške medije izjavil, da si niti v najhujši nočni mori ne bi mogel predstavljati, da bi Matthew naredil kaj tako grozljivega.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije