STARŠA IZ PEKLA

VIDEO: Po trpinčenju dojenčku morali amputirati nogi

Oče in mati nekaj tednov starega dečka bosta za zapahi deset let. 
Fotografija: Mali Tony kmalu po porodu. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Mali Tony kmalu po porodu. FOTO: Youtube

KENT – Britansko javnost pretresa primer zlorabe otroka, starega komaj nekaj tednov. Na spletni strani policije v Kentu so objavili novico o tem, da sta 46-letni Tony Smith in 24-letna Jody Simpson leta 2014 le nekaj tednov starega sina Tonyja tako grozljivo trpinčila, da so morali v bolnišnici malčku amputirati obe nogi. Deček je bil takrat star šest tednov, ženska, ki ga je posvojila, pa pravi, da se danes odlično počuti.


Grozljivi november


Policisti so par obiskali novembra 2014, ob tem pa so naleteli na umazano in nepospravljeno stanovanje, stvari so ležale naokrog, deček pa je bil hudo poškodovan. V bolnišnici so ugotovili, da je utrpel več zlomov, oče in mati iz pekla pa sta zanikala, da sta kriva. Na sodišču se je izkazalo, da sta trpinčila svojega sina, sodnik pa ju je obsodil na deset let ječe.


Hude posledice


Inšpektor Ian Wadey, ki je vodil primer, je za britanske medije povedal, da je šlo za izjemno pretresljiv primer, predvsem zaradi hudih poškodb, ki sta jih dečku povzročila oče in mati. »Ta otrok bo moral vse življenje živeti s hudimi posledicami poškodb, ki sta mu jih prizadejala starša,« je še povedal in se ob tem zahvalil medicinskemu osebju, ki je sodelovalo v preiskavi in skrbelo za dečka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije