SKRIVNOSTNA SMRT

VIDEO: Objavljen posnetek zadnjih trenutkov Ivane

Smrt 18-letne manekenke še vedno ni razjasnjena.
Fotografija: Ivana Smit. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ivana Smit. FOTO: Instagram

KUALA LUMPUR – Skoraj dva meseca po smrti 18-letne nizozemske manekenke Ivane Smit okoliščine tragedije še vedno niso razjasnjene. V javnosti se je sedaj pojavil posnetek zadnjih trenutkov manekenke. Nadzorne kamere hotela, v katerem je padla v smrt iz 20. nadstropja, prikazujejo nemočno Ivano, ki jo iz kluba, kjer naj bi bila na svingerski zabavi, na rokah odnese moški.
Izkazalo se je, da je moški ameriški trgovec s kriptovalutami Alexander Amad Johnson, poleg pa je bila njegova žena Luana. Prav z njo je Ivana tistega usodnega dne zjutraj posnela svojo zadnjo fotografijo.

V policijskem poročilu piše, da je Ivana približno dve uri zatem, ko so jo posnele nadzorne kamere, v hotelu z balkona padla na streho sosednje stavbe. Njeno golo telo so našli okoli 15. ure, njenih oblačil pa ne. V telesu je imela alkohol in ekstazi. Družina manekenke pa ni prepričana, da je šlo za nesrečo.
Zasebni britanski detektiv Mark Williams-Thomas je prepričan, da je bila Ivana mrtva še pred padcem z balkona in da je bila umorjena. Trditve detektiva potrjujejo ugotovitve patologa Franka van de Goota, da na mestu Ivaninega padca ni sledi krvi, kar bi lahko pomenilo, da je bila mrtva že prej.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije