GROZNO

VIDEO: Bogata študenta posilila pijano žensko in si čestitala

Nadzorne kamere so ju ujele.
Fotografija: Ko sta z žrtvijo opravila, sta si čestitala. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Ko sta z žrtvijo opravila, sta si čestitala. FOTO: Zaslonski posnetek

Nadzorne kamere pred nočnim klubom Toy Room Club v Londonu so ujele, kako sta si študenta podiplomskega študija mednarodnega prava ter podiplomskega študija ekonomije in menedžmenta Ferdinando Orlando (25) in Lorenzo Constanzo (26) čestitala po posilstvu 25-letnice, ki sta jo spoznala le nekaj minut prej.

Študenta sta bila obsojena zaradi posilstva, potem ko je bilo dokazano, da je bila 25-letnica preveč pijana, da bi lahko pristala na seks z njima. Ženska je bila tako hudo zlorabljena, da je morala na operacijo, zdravnik, ki jo je zdravil, pa je na sodišču povedal, da še nikoli ni videl tako hudih poškodb pri posilstvu.

Italijana so na sojenju zagovarjali dragi odvetniki, ki sta jih plačali njuni bogati družini. Še pred sojenjem so trdili, da dokazi niso trdni, in zahtevali ustavitev postopka, med sojenjem pa je eden od odvetnikov trdil, da si je žrtev za posilstvo kriva sama: »Videli ste, kako se je obnašala v klubu, uživala je. Očitno je bila pijana in se ne spomni, kaj se je zgodilo.«

Tožiteljica pa je izpostavila, da so nadzorne kamere ujele trenutek, ko sta se moška vsiljevala nesrečni ženski, nato pa sta jo odpeljala v sobo. Orlando jo je držal okoli pasu, Constanzo pa je stal za njo in jo prav tako držal. Posiljena ženska je na sodišču povedala, da je bila ujeta med njima in da se ni mogla izvleči iz primeža. Po posilstvu so ju kamere ujele, kako sta si dajala petke in se smejala, njo pa sta pustila na stranišču v hudih bolečinah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije