NASILNEŽ

V zapor, ker je zadavil mačko

Anglež na pogrebu svojega deda tudi pretepel žensko. Sodnik mu je prisodil 10 mesecev ječe.
Fotografija: Travis Neagle je v svoji karieri nanizal 25 vlomov, tatvin in nasilnih vedenj.
Odpri galerijo
Travis Neagle je v svoji karieri nanizal 25 vlomov, tatvin in nasilnih vedenj.

Na pogrebu v West Yorkshiru je izbruhnil pretep, potem ko je neka ženska obtožila žalujočega pogrebca, da je pred pokopališčem zadavil mačko. Travis Neagle je po pogrebu starega očeta z nekaj prijatelji odšel v restavracijo, kjer je žalovanje prekinila ženska z imenom Julie, ki je Neagla obtožila, da je pri vhodu na pokopališče zadavil mačko, ki je počivala na ograji.
Temperamentni možakar Neagle je zanikal dejanje, napadel žensko in jo vrgel po tleh. Nastala je vsesplošna zmeda in eden od prisotnih je poklical policijo. Ko je Neagle zaslišal sirene, je stekel iz restavracije in se umaknil, saj so ga policisti že nekaj časa iskali zaradi kraje. A ko so odšli, se je vrnil z dvema opekama v rokah in začel groziti Julie in njenemu partnerju, da ji bo speštal glavo.

V bran ženski je stopilo kar deset prisotnih, ki so s težavo ukrotili divjega Neagla. Nato ga je prijela policija. V svoji karieri pouličnega kriminalca je bil 25-letnik obtožen 25 vlomov, tatvin in nasilja. Sodnik je hitro razsodil in srboriteža okrcal: »Kako je mogoče, da ste na pogreb svojega deda prišli pijani in razgrajali ter napadli mačko? Lahko vas je sram.«

Neagle se je namreč zagovarjal, da pravzaprav ni zadavil mačke, ampak jo je samo brcnil, ker se mu je postavila na pot. Seveda ni nihče verjel njegovi zgodbici, zato mu je sodnik prisodil 10 mesecev zapora. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije