GROZLJIVO

Ujetnica prijateljice: posilila jo je z metlo, sin ji je uriniral v usta

V dveh letih sta zakrivila številne brutalnosti.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstock

VELIKO POLJE – Policija je prijela Milevo M. (27) in Nenada P. (35), ki sta dve leti brutalno zlorabljala zdaj 28-letno Jeleno V. O dogodku je policiste obvestil sosed, ki ni več zmogel poslušati krikov. Prav ta ji je na skrivaj nosil hrano, ujetnica pa jo je hitro goltala, da je Mileva in Nenad ne bi videla. Enkrat je sicer skušala pobegniti, a jo je Nenad dohitel in jo za lase privlekel nazaj do hiše. 

Z dežja pod kap

Njena zgodba se je začela z nasiljem v družini. Pred njim je pobegnila k prijateljici Milevi. Ta ji je obljubila boljše življenje in službo. A dobila je vse prej kot to. Njihovo skupno življenje je bilo menda sprva zgledno, nato pa je Milevo popadlo ljubosumje. Nenad ji sprva ni dovolil nad Jeleno, a si je potem, ko je rekla, da ga bo pustila in obtožila za zlorabo, umaknil. Še več, pri mučenju se ji je celo pridružil. Njun 10-letni sin je prav tako sodeloval pri tem in žrtvi nekoč celo uriniral v usta.

Posiljena z metlo

V dveh letih sta sadista počela številne brutalnosti. Mileva jo je celo posilila z metlo, s kleščami ji trgala nohte, silila jo je jesti človeško blato ... Tudi prodajala jo je. Roke in noge sta ji zavezala z verigo: »Še pes ne bi trpel tega, kar je ona. Mileva nima duše, ona je psihopat,« pravi sosed.

Jeleni je občasno uspelo uiti iz hiše. Sosede je prosila za pomoč. Pred dnevi je na pomoč policiste poklical sosed. Ti so okoli tretje ure vstopili v hišo. Jelena je bila v verigah. Policija je Nenada in Milevo prijela, njune otroke pa je odpeljal Nenadov brat. 

»Končno je konec tega pekla. Nihče si ni zaslužil tega, kar je doživela Jelena,« je še dejal sosed.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije