GROZLJIVKA NA HRVAŠKEM

Kaj se je zgodilo z mamo treh umorjenih otrok

Njen bivši soprog je umoril sedemletna dvojčka in štiriletnega sina.
Fotografija: Mama umorjenih otrok je bila v težkem psihičnem stanju, zato so ji nudili ustrezno pomoč. (Fotografija je simbolična.) FOTO: Globalmoments, Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Mama umorjenih otrok je bila v težkem psihičnem stanju, zato so ji nudili ustrezno pomoč. (Fotografija je simbolična.) FOTO: Globalmoments, Getty Images, Istockphoto

Hrvaška je obstala v šoku, potem ko je odjeknila novica, da je nekdaj uspešni poslovnež Harald Kopitz (56) v Zagrebu z lastnimi rokami ubil svoje tri otroke, sedemletna dvojčka, deklico in dečka, ter štiriletnega sina.

Preberite še: 
image_alt
Grozljivka v Zagrebu: oče z lastnimi rokami ubil tri otroke (7, 4)

 

Za prisilno hospitalizacijo se niso odločili


Po grozljivem zločinu je poskušal življenje vzeti še sebi, a so do njega policisti in reševalci prišli še pravočasno in ga odpeljali v bolnišnico. 

Kot so poročali hrvaški medij, so mamo ubitih otrok v spremstvu partnerja zjutraj prepeljali v bolnišnico v Dubrovniku. Razumljivo je bila v težkem psihičnem stanju, zato so ji nudili ustrezno pomoč.

Preberite še
image_alt
Psihiater Urlić o očetu monstrumu: Gre za narcisa s hudo depresijo


Sicer so jo hoteli zadržati v bolnišnici, a se je odločila oditi v Neum, od koder je sicer doma.  Ob tem so zdravniki sporočili, da njeno stanje ni takšno, da bi zahtevalo prisilno hospitalizacijo. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas