ELEKTRIČNI UDAR

Študenta Jerka in Michaela ubil električni tok: »Bila sta poštena fanta«

Tragedija se je zgodila pri naših sosedih.
Fotografija: Življenje sta izgubila mladeniča. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Življenje sta izgubila mladeniča. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Študenta iz Hrvaške so našli mrtva na železniški postaji v bližini fakultete na zagrebški Trnavi. Kot je neuradno izvedel Večernji list, sta oba umrla zaradi udara električnega toka visoke napetosti, s katerim je oskrbljena železniška postaja. 

Policija je za zdaj potrdila identiteto obeh

Fakulteta, kjer sta fanta študirala, je na facebooku sprva sporočila, da je umrl njihov 21-letni študent Michael Sušec, ki se je iz ZDA preselil nazaj na Hrvaško. Bil je uspešen študent. »Spominjali se bomo njegove vedrine, ljudskosti, srčnosti, domoljubja in komunikativnosti,« so zapisali in staršema Josipu in Heidi Melindi izrekli iskreno sožalje. 

Po prvih podatkih naj bi njegov študentski kolega Jerko (22) umrl, ko ga je šel iskat. Našli so ga na železniški progi Zagreb–Borongaj. »Po do zdaj znanih informacijah je v družbi še z dvema fantoma šel iskat prijatelja, ki je bil pogrešan dan prej. Po pričevanju se je 22-letnik na kraju povzpel na vagon in pri tem izgubil življenje. Očividec je potrdil, da je do smrti prišlo zaradi električnega udara visoke napetosti,« so sporočili iz policije. 

Dekan fakultete, kjer je Jerko študiral, je na facebooku zapisal, da se ga bodo spominjali kot »poštenega, družabnega, brezbrižnega in optimističnega fanta«. Iskreno sožalje so izrazili njegovi mami Danijeli

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas