NEPOJASNJENA STRAŠNA SMRT

Srhljivo: mama Vesna in dvojčici umrle od lakote

Preiskava še vedno poteka.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/Istockphoto

DUNAJ – Na Dunaju je policija v nekem stanovanju našle mrtve odraslo žensko in najstnici, pišejo tamkajšnji mediji. Ženski (menda srbskih korenin) naj bi bilo ime Vesna M., drugi dve žrtvi pa naj bi bili njeni hčerki dvojčici.

V stanovanje so morali vdreti gasilci, žensko so našli mrtvo v predsobi, pokojni 18-letni dvojčici pa na kavču. Obe sta imeli motnje v duševnem razvoju. Policija sledi nasilja ni odkrila.

Srbske Novosti poročajo, da je Vesna večkrat bežala pred nasilnim možem, s katerim sta se naposled razšla. Ostala je sama s hčerama, kar je bilo zanjo izjemno naporno. Pred dvema letoma jo je soseda celo prijavila centru za socialno delo, ta pa ni ugotovil hujših nepravilnosti. Sosedi sicer pravijo, da je bila Vesna psihični bolnik in da družina nikoli ni imela obiskov. Menda so jo redko videvali, so pa slišali vpitje iz stanovanja.

B92 poroča, da je bila obdukcija že opravljena, vse pa kaže, da so umrle zaradi lakote. Najprej so nekateri ugibali, da bi lahko šlo za zastrupitev, a je toksikološka preiskava pokazala, da ni sledi strupov. Kljub temu bodo izvedene še nadaljnje preiskave, ki bodo dokončno izključile ta scenarij.

Trupla pokojnih so našli pred dnevi, analize pa kažejo, da so ženske umrle ob konca marca ali v začetku aprila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije