TRAGEDIJA

Spregovorila Anina mama: Hčerka je umirala pred mojimi očmi

Vrglo jo je 20 metrov iz vozila.
Fotografija: Ana je umrla v tragični prometni nesreči. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ana je umrla v tragični prometni nesreči. FOTO: Instagram

Pisali smo, da je v prometni nesreči v srbskem Obrenovcu umrla 20-letna Ana. V nesreči sta se huje poškodovala še voznik in sopotnik. Za srbske Novosti je spregovorila mati žrtve. »Nikomur ne želim, da bi izgubil svojega otroka. Še hujše pa je, če gleda, kako mu umira pred očmi! Moje življenje je izgubilo ves smisel. Kaj bo hči Nevena brez sestre Ane?« Mati je bila z Neveno v vozilu, ki je peljalo za seatom leonom, v katerem je sedela Ana s prijatelji, in je videla tragično nesrečo.

V družinski hiši so se zbrali prijatelji, sorodniki in kolegi nesrečnega dekleta. Nihče ne more verjeti, da Ane ni več med njimi.
 
Preberite tudi: Ugasnilo mlado življenje: Ana se je vračala s sestrinega rojstnega dne
»O čem naj vam govorim, kaj naj vam povem? Otroka smo izgubili v trenutku,« je povedal oče Miroslav. Eden od sorodnikov je bil ob obisku novinarja Novosti povsem na tleh. »Vsem nam je težko in vsi smo na pomirjevalih. Zgodilo se je, kar se je zgodilo. Če bi reševalci na kraj nesreče prišli morda hitreje, kot so, bi Ana morda bila še živa.« Ana je bila še eno uro pri zavesti, a ni dočakala prihoda reševalcev.


Vrglo jo je 20 metrov iz vozila


Nesreča se je zgodila v noči na ponedeljek, ko se je Ana z dvema prijateljema vračala z rojstnodnevne zabave svoje sestre, ki je praznovala polnoletnost. Domnevno zaradi prehitre vožnje in spolzkega cestišča je seata zaneslo s ceste, nato pa je med drsenjem trčil še v obcestni drog. Ana je sedela na zadnjih sedežih in jo je po trku vrglo 20 metrov iz vozila.

V nesreči se je voznik lažje poškodoval, 27-letni sopotnik pa težje, tako da so mu operirali glavo in hrbet. Po besedah njegovih sorodnikov je bil nadarjen nogometaš, ki so se mu sanje uničile čez noč, saj zdravniki ne vedo, ali bo sploh preživel, kaj šele če bo kdaj še brcal žogo ...

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije