GRDO GA JE NAPLAHTALA

Spoznal jo je prek spleta, zapravil ogromno denarja in doživel šok življenja

Vztrajno se je izogibala osebnemu srečanju.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: T. C.
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: T. C.

Neki Kitajec Čen, ki je svojo domnevno 29-letno spletno ljubezen zasul z darili v vrednosti 80.000 juanov (približno 11.500 evrov), je bil grdo presenečen, ko je odkril, da pravzaprav snubi 50-letno babico. To je spoznal prek aplikacije za zmenke, poroča Sin Chew Daily. Ženska je trdila, da je rojena leta 1993 in da dela v logističnem podjetju.

Pred kratkim postala babica

Čen je porabil ogromno denarja za rože, nakit in celo zdravstvene stroške njenih staršev. Hotel se je poročiti z njo, toda ženska se je vztrajno izogibala osebnemu srečanju. Nekega dne se jo je Čen odločil presenetiti in je odpotoval v mesto Liužov, da bi jo srečal, vendar je ni bilo na navedenem naslovu. Namesto tega ga je pozdravil starec. »Imam sestrično, ki mi je naročila, naj tukaj v njenem imenu zbiram rože in darila. Njen priimek ni Čin, ampak Lin. Ste prepričani, da iščete pravo osebo?«

Ko je Čen ugotovil, da je nasedel prevari, je vložil prijavo na policijo. Policija je na koncu našla žensko, ki je poročena, ima dva otroka in je pred kratkim postala babica. Aretirali so jo zaradi goljufije.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas