GROZLJIVO

Sosedi v šoku: konec tedna umorili dva malčka

Policija sumi, da je 40-letnik prerezal vrat svojemu sedemletnemu sinu, v drugem primeru pa je 40-letnica utopila svojega dvoletnega sina.
Fotografija: Groza na severu in na jugu Italije. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Groza na severu in na jugu Italije. FOTO: Pixabay

Italijo sta ta konec tedna pretresla dva primera umora otrok. Policija v enem primeru sumi, da je 40-letnik prerezal vrat svojemu sedemletnemu sinu, v drugem primeru pa je 40-letnica utopila svojega dvoletnega sina. 

V Morazzoni v provinci Varese je moški domnevno prerezal vrat svojemu sinu na svojem domu, nato pa odšel v bližnjo mesto Gazzada in skušal ubiti svojo nekdanjo partnerico, ki pa jo je le poškodoval. Moški je zbežal, vendar ga je policija kmalu našla in aretirala.

Utopila otroka, ker je sumila, da je duševno zaostal

Policija je sporočila, da je moški truplo sina skril v omaro skupaj s sporočilom, v katerem je priznal umor. Moški je bil sicer v hišnem priporu, ker je novembra zabodel kolega, nedavno pa mu je sodnik odobril, da lahko vidi svojega sina med prazniki.

V bližini Neaplja pa je policija zaradi suma umora aretirala 40-letnico, potem ko je njen dvoletni sin umrl v morju pozno v nedeljo. Sumijo, da ga je namerno utopila, ker je bila prepričana, da je duševno zaostal, čeprav tega zdravniki niso potrdili. Žensko so ustavili mimoidoči, ko se je skušala ubiti, nato pa so v vodi opazili tudi otroka, a je bilo zanj že prepozno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije