ČRNA KRONIKA

Šokantni prizori pred stavbo, v kateri je Marko B. utopil dvoletno hčer in se obesil

»Pustite mi videti otroka!« je kričala mati.
Fotografija: Mati je policiji prijavila, da ji je mož poslal sporočilo, v katerem je napovedal, da bo ubil sebe in otroka. FOTO: Igor Soban, Pixsell
Odpri galerijo
Mati je policiji prijavila, da ji je mož poslal sporočilo, v katerem je napovedal, da bo ubil sebe in otroka. FOTO: Igor Soban, Pixsell

V srbskem Vršcu je Marko B. (35) utopil svojo dvoletno hčer in se nato obesil. To se je zgodilo v torek, 4. oktobra. Na možnost tragedija je mati Suzana B. menda že opozarjala. Tragedija se je zgodila malo po 14. uri.

Mondo poroča, da so trupli odpeljali malo pred 19. uro, na kraju samem pa so bili očividci priča šokantnemu prizoru. »Otrokova mati je sedela na stopnicah in kričala: 'Naj vidim svojega otroka!' To je tragedija brez primere,« je povedal nekdo tam navzočih.

Po prvih rezultatih preiskave je oče deklico utopil v vedru vode, nato pa se obesil. Oče in mati umorjenega otroka sta bila v ločitvenem postopku, center za socialno delo pa je kljub nasprotovanju matere očetu odredil videvanje otroka. Danes je policiji prijavila, da ji je mož poslal sporočilo, v katerem je napovedal, da bo ubil sebe in otroka.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas