ONA JE IMELA LE BLAGE SIMPTOME

Skrušena mama, ko je sin (16) umrl zaradi covida: Ni mi jasno, kakšen virus je to

En mesec je ležal na intenzivnem oddelku bolnišnice v Nišu.
Fotografija: Fotografija je simbolična. Na fotografiji covid oddelek UKC Ljubljana. FOTO: Voranc Vogel, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. Na fotografiji covid oddelek UKC Ljubljana. FOTO: Voranc Vogel, Delo

»Ko smo videli, kako zelo je bolan, smo ga odpeljali v otroško covid bolnišnico, kjer so zdravniki zanj skrbeli po najboljših močeh,« je za srbske medije povedala mama Biljana.

»Ni mi jasno, kakšen virus je to. Vzel mi je sina, zdravega in pravega, mene pa, ki imam težave z visokim tlakom in s ščitnico, se ni niti dotaknil. Ni pravila. Vedel je, da se bo tako končalo, povedal nam je,« je skrušena mama 16-letnega Srđana, ki je preminil zaradi posledic okužbe s koronavirusom, piše Kurir.

Srđan se je en mesec boril s covidom na oddelku intenzivne nega v kliničnem centru v Nišu. 

»Imel je vročino in bolela ga je glava. Sledila je pljučnica. Otrok je bil pred tem popolnoma zdrav. Razen občasnih prehladov ni imel nikakršnih zdravstvenih težav. Ko smo videli, da je bolan, smo ga odpeljali v pediatrično covid bolnišnico, kjer so zdravniki zanj skrbeli po najboljših močeh,« je povedala mama Biljana. 

»Moj sin virusa ni mogel premagati. Zdravniki so angažirali tudi najboljše zdravnike iz Beograda. Vsi skupaj so se trudili, a bolezen je preprosto takšna,« je za medije užaloščeno povedala mama pokojnega fanta. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas