BOLANO

Sinova slekel in zabadal z vilicami

Zgroženi vaščani Mirilovca v Srbiji. Oče je 9- in 7-letnika mučil v kleti.
Fotografija: Nasilnež je v priporu. FOTO: blic.rs
Odpri galerijo
Nasilnež je v priporu. FOTO: blic.rs

PARAĆIN  – Policisti so aretirali 36-letnega S. P. iz vasi Mirilovac v osrednji Srbiji, ker je sinova, stara devet in sedem let, zaprl v klet, ju slekel do golega in pretepel, nato pa ju še zabadal z vilicami. Podrobnosti grozljivega zločina so pretresle prebivalce vasi pri Paraćinu, čeprav so možakarja že dlje poznali kot nasilneža, poroča srbski Blic.


Kakor so vaščani povedali novinarjem, je ženo T. P. že večkrat pretepel in ji celo zlomil nos, velikokrat so jo videli v povojih. Policija ga že pozna, saj je bil menda zaprt zaradi umora tete v Švici.
 

Pogumna tašča


S. P. je po zadnjem brutalnem pretepu sinov in žene pograbil triletno hčerkico in pobegnil. Policisti so ga prijeli po dveh dnevih iskanja v Mijatovcu. Žena in otroci so zdaj na varnem, sosedje pa znajo povedati, da je bil S. P. menda vedno namrgoden in nasilen, lepih besed ne najdejo niti za njegovo mater.
Tašča Ankica Berić upa, da je trpljenja družine zdaj konec. FOTO: blic.rs
Tašča Ankica Berić upa, da je trpljenja družine zdaj konec. FOTO: blic.rs

Njegova tašča Ankica Berić, ki tako rekoč edina od vaščanov ni skrivala svoje identitete, upa, da bo hčerkinega trpljenja zdaj konec, dvomi pa, da bo S. P. res kaznovan, saj da ima veliko denarja. Prav ona je zločin prijavila oblastem, potem ko so se hči in vnuka zatekli k njej, čeprav najprej niso hoteli povedati, kaj se je zgodilo. Ko je videla, kaj je storil S. P., jih je takoj odpeljala k zdravniku. Kakor je še povedala gospa Ankica, z možem nikoli nista podpirala hčerkine zveze. Zdaj upata, da je tega resnično konec. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas