SKRIVNOSTNA ŽENSKA

Še vedno ne vedo, kdo je ženska, ki so jo okrvavljeno našli na Krku

Našli so jo na zelo odročnem delu otoka povsem sestradano in dehidrirano.
Fotografija: Jo prepoznate? FOTO: Hrvaška policija
Odpri galerijo
Jo prepoznate? FOTO: Hrvaška policija

Pred tednom dni je hrvaška policija sporočila, da so našli poškodovano žensko srednjih let, ki se ne spomni, kdo sploh je. Kot smo že poročali, je stara okoli 60 let, srednje postave, visoka pa okoli 165 centimetrov. Ima svetle lase in modre oči. Ko so jo našli, je nosila črtasto majico modre in bele barve, črne hlače in roza klobuček. Če bi jo kdor koli prepoznal, naj to sporoči hrvaški policiji.

image_alt
Našli poškodovano žensko, ki se ne spomni ničesar. Jo prepoznate? (FOTO)

 
Ženska je še vedno v bolnišnici na Reki, kjer okreva. Sicer odlično govori angleško, še vedno pa se ne spomni svojega imena. Pri sebi ni imela nobenih dokumentov, zato ne poznajo njene identitete.

Nosila je ta oblačila. FOTO: Hrvaška policija
Nosila je ta oblačila. FOTO: Hrvaška policija
Žensko so našli na odročnem delu otoka, kjer površje pokrivajo ostre skale, ki prerežejo tudi gumo na podplatih čevljev, zato reševalcem ni jasno, kako je lahko sploh prišla tja. Plavati glede na svoje fizično stanje ni mogla, saj je za to potrebna izredna moč, pravijo lokalni prebivalci. Na prostem je preživela nekaj noči. Imela je srečo, da ni postala večerja kakšnega medveda, ki včasih zaide v zaliv v iskanju hrane. Bila je tako izčrpana, da je komaj zmogla nekaj požirkov vode, ki so jih ji dali reševalci. Bila je popolnoma dehidrirana in sestradana. Za rešitev se lahko zahvali le ribiču, ki jo je opazil v daljavi, ko je mahala proti morju. Da so se prikopali do nje, so Hrvati potrebovali ekipo 14 reševalcev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije