GROZLJIVO

Robert brutalno pokončal nekdanjo ženo in pobegnil

V hišo ga je spustila nekdanja tašča, tragedija se je zgodila pred njenimi očmi.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Srbijo pretresa nova družinska tragedija. Robert Velimirović je osumljen, da je v torek okoli 14. ure v soseski Ker v Subotici z nožem pokončal svojo nekdanjo ženo Ljiljano Velimirović (54), poroča Kurir. Umor se je zgodil pred očmi njene matere Ljubice Dondolović. Osumljenca so našli šele v sredo v zjutraj.

Nesrečnica je poškodbam takoj podlegla, osumljenec kaznivega dejanja pa je pobegnil in ga policisti intenzivno iščejo. Tragedija se je zgodila v domu družine Dondolović, kjer je Ljiljana živela z mamo. Okoli 14. ure je na vrata prišel njen nekdanji mož, od katerega je že leta ločena.

»Ljubica je odprla vrata in spustila bivšega zeta v hišo. Verjetno je mislila, da se želi z Ljiljano pobotati. Samo oni vedo, kaj se je zgodilo. Ljiljana verjetno ni želela govoriti z njim, zato ​​se je spravil nanjo. Zabodel jo je pred mamo. Ljiljana je bila čudovito bitje. Po ločitvi se je vrnila k materi. Ima čudovito hčerko, ki je zdaj v Angliji. Uboga mama ...« je za omenjeni medij povedala soseda Slavica.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas