Pretresljivo odkritje: mamo Dušico je pokopal kar na domačem dvorišču

Nikola trdi, da ni imel denarja za pogreb. 
Fotografija: Strašno odkritje v mirni vasici. FOTO: Zemljevidi Google
Odpri galerijo
Strašno odkritje v mirni vasici. FOTO: Zemljevidi Google

Policija je v srbskem naselju Bačko Gradište prijela moškega, ki ga sumijo, da je lani na svojem dvorišču pokopal svojo mamo. Po poročanju Kurirja gre za Nikolo F. (24). Pretresljiva zgodba je prišla na dam, ko je oče osumljenca, ki že dlje časa živi v Nemčiji, začel iskati soprogo, da bi se ločil in se poročil z drugo.

Najprej naj bi sina vprašal, kje je mama, a mu je ta dejal, da je umrla v bolnišnici v Novem Sadu. Po truplo naj ne bi šel, češ da ni imel denarja. Sosedom naj bi dejal, da je umrla maja lani in da je pokopana v okoli 50 kilometrov oddaljeni Kuli.

Mrliškega lista ni bilo

Nikolov oče je soseda prosil, da preveri, kje je pokopana njegova soproga, ter dvigne kopijo mrliškega lista. Nato je sledil šok. Sosedu so pristojni povedali, da je Dušica v evidenci navedena kot živa oseba. Nikolo so kmalu obiskali policisti, saj je moral pojasniti precej stvari.

Osumljenec je policistom priznal, da je njegova mama umrla in da jo je pokopal. Potožil je, da ni imela denarja za pogreb, zato jo je zavil v odejo in pokopal za hišo. Možje v modrem so ga pridržali, obdukcija pa bo pokazala, ali je Dušica morda umrla zaradi nasilja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije