GROZLJIVO

Pretresljiva izpoved 40-letnika: Osebni zdravnik me je omamil in posilil

Zgodilo naj bi se v njegovi spalnici, o dogajanju je obveščena tudi policija.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Pixabay

Srbijo pretresa izpoved 40-letnega moškega iz Niša, ki je za Kurir razkril, da naj bi ga njegov osebni zdravnik spolno zlorabil. Zgodilo naj bi se konec aprila na njegovem domu, nekaj dni po incidentu pa je zdravnika prijavil tudi policiji.

Kot pripoveduje 40-letnik, je pred šestimi leti izgubil mamo, zato je zapadel v depresijo. Takrat je poklical omenjenega zdravnika, ki ga je zdravil. Sčasoma naj bi se spoprijateljila in začela družiti tudi zasebno. »Spoznal sem njegove starše, on pa mojo družino in zaročenko, vse je bilo normalno. Vedel sem za njegovo spolno usmerjenost, a me to ni motilo, cenil sem ga zaradi njegove prijaznosti,« je začel zgodbo, ki naj bi se nato sprevrgla v nočno moro.

Mučila ga je migrena

Moški navaja, da ga je usodnega dne mučila migrena, zato se zaradi glavobola ni mogel premakniti ali oditi v lekarno po zdravila. »Ker je zdravnik in psihiater, ki dela v zdravstveni ustanovi, sem mislil, da bi mi lahko pomagal. Poklical sem ga in rekel, da potrebujem kakšno tableto, zdravilo, kar koli, samo da bolečina poneha.« Zdravnik naj bi potem prišel k njemu domov, zaužil pa je tableto, ki mu jo je prinesel. 

V spalnici se je zbudil gol

»Naslednje, česar se spomnim, je, da sem se zbudil na postelji v spalnici brez oblačil. Bil sem popolnoma osupel, ko sem ga videl, kako kleči zraven mene, mi liže noge,« pripoveduje moški in dodaja, da naj bi ga zdravnik nato še spolno zlorabil. Potem naj bi znova zaspal, ko pa se je prebudil, se je počutil ponižano in umazano. Bil je v šoku, čez nekaj dni pa je o dogajanju obvestil tudi policijo.

Prijavo omenjenega dogodka je za Kurir potrdila tudi tamkajšnja policija. Kot so pojasnili, bodo 44-letnika kazensko ovadili, saj sumijo, da je pacientu dal tableto, zato je ta izgubil zavest, nato pa ga posilil. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas