HLADNOKRVNO

Pošast iz picerije: na parkirišču razkosal mucka in ga hotel vreči v peč

Dejanje je brez kančka čustev priznal.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

VARAŽDIN – Hrvaška se zgraža zaradi grozljivega dejanja nekega picopeka iz Varaždina. Očividec je primer prijavil azilu za zapuščene živali Združenje rešitev (Udruga spas), ta pa policiji.

​»Po besedah človeka, ki je poklical, je tamkajšnji picopek s sekiro razkosal mladička, nato pa ga je nameraval vreči v krušno peč. Oseba, ki je dogodek prijavila, nam je povedala, da si je premislil in je žival vrgel v Dravo,« je za hrvaške medije povedala Gordana Lacko, predsednica združenja.

Policija se je hitro odzvala in na parkirišču našla mlako krvi, je še dodala. Povedala je tudi, da jim je prijavitelj poslal fotografije krutega dejanja, ki so jih posredovali policiji kot dokaz.
 
Lackova je klicala v picerijo in govorila z domnevnim storilcem. »Vprašala sem ga, ali je mogoče, da je to naredil, in mi je brez kakršnih koli čustev odgovoril: 'Sem, ubil sem mladička.' Rekel je tudi, da ima družino in da ne želi, da bi primer prišel v javnost,« je povedala in se zahvalila anonimnemu prijavitelju, da ni pogledal stran, saj bi šlo lahko grozljivo dejanje mimo neopaženo.

Policija v Varaždinu primer še obravnava.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije