PODLO

Politik z goloto na fotografijah izsiljeval nogometaša

Bila sta prijatelja, nato se je hotel okoristiti.
Fotografija: Mihailo Ristić. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Mihailo Ristić. FOTO: Instagram

BEOGRAD – Nekdanjega predsednika podmladka Nove stranke v srbski prestolnici, 25-letnega Nemanjo Markovića, so prijeli zaradi suma, da je nekdanjega nogometaša Crvene zvezde, 23-letnega Mihaila Ristića, izsiljeval za pet tisoč evrov, da ne bi objavil njegovih fotografij, na katerih je gol.

Marković in Ristić, zdaj igralec praške Sparte, sta bila prijatelja, dokler se politik ni želel okoristiti na nogometašev račun, poročajo srbski mediji.

Dekletu poslal fotografije

Ristić si je dopisoval z nekim dekletom in ji poslal svoje fotografije, ona pa je nato posredovala Markoviću. Ta je prijatelja nato s fotografijami izsiljeval za denar. Ristić mu je na začetku meseca plačal 300 evrov, a je kmalu prejel klic Markovića, da hoče še preostanek denarja. Tedaj je Ristić spoznal, da ga nekdanji prijatelj ne bo pustil na miru, in je poklical policijo.

Policisti in Ristić so pripravili zasedo izsiljevalcu. Ko mu je izročil denar, so mu policisti hitro nataknili lisice. Pri Markoviću so našli mobilni telefon s fotografijami nogometaša.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas