NESPODOBNO

Policija v gozdičku med akcijo zasačila pet razuzdanih moških in žensko

Stari so od 62 do 85 let.
Fotografija: V gozdiček se pogosto zatekajo zaljubljenci. FOTO: Google Maps
Odpri galerijo
V gozdiček se pogosto zatekajo zaljubljenci. FOTO: Google Maps

Skorajda vsak kraj ima skrivni kotiček, običajno je to v kakšnem gozdičku, tja se zatekajo zaljubljenci in se predajajo strastem. Nič drugačen ni Fairfield v ameriški zvezni državi Connecticut. Policisti dobro vedo za ta kotiček in tu in tam preverijo, ali ljudje tam ne kršijo zakona, saj je predajanje strastem na javnem kraju prepovedano. Med nedavnim obhodom pa so bili nemalo presenečeni, saj so v gozdičku namesto običajnih razpuščenih najstnikov našli šest upokojencev.


Bilo je pet moških, 67-letni Daniel Dobbins, 62-letni Otto D. Williams, prav toliko star John Linartz, 75-letni Charles L. Ardito in 82-letni Richard Butler, ter žena slednjega, 85-letna Joyce Butler. Dobbinsa in Linartza policisti že dobro poznajo, saj so ju že večkrat obravnavali zaradi nespodobnega vedenja na javnem kraju. Dobbinsa so občani nedavno zalotili, ko se je gol sprehajal po parku, in poklicali policijo. Vseh šest so aretirali, na sojenje pa bodo lahko počakali na prostosti.

Daniel Dobbins je vse prej kot sramežljiv.
Daniel Dobbins je vse prej kot sramežljiv.

Ljudje, ki živijo v bližini omenjenega gozdička, se vsako poletje pritožujejo nad nespodobnostmi, ki se tam dogajajo, saj je že marsikateri nič hudega sluteči sprehajalec naletel na gola telesa in orgije, spanec pa jim kratijo glasni vzdihljaji in kriki strasti. Policisti so se zato odločili, da bodo v gozdičku poostrili varnost, namestili naj bi tudi nadzorne kamere.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije