ZLOČIN

Policija našla ostanke 15-mesečne deklice, ki je izginila lani

Mamo, staro mamo ter njenega partnerja so aretirali.
Fotografija: Evelyn niso videli od lani. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Evelyn niso videli od lani. FOTO: Policija

Policija je iskala po mnogih krajih, v petek pa sporočila žalostno vest, da so našli ostanke 15-mesečne punčke Evelyn. Dekletca niso videli od lanskega leta, njeno izginotje pa je bilo policiji prijavljeno šele pred mesecem dni.

Evelyn Boswell oziroma njene ostanke so našli na posestvu v Blountvillu, ki je v lasti sorodnice dekličine mame Megan Boswell. Policija je aretirala njo, njeno mamo Angelo Boswell ter partnerja Williama McClouda. Kot piše I, so se njihova pričevanja o tem, kdaj so bili nazadnje z deklico in kam so jo peljali, razlikovala. Stara mama in njen partner sta pred mesecem kršila pogojni izpust, poleg tega pa sta bila ujeta tudi pri kraji.

Mama Megan Boswell. FOTO: Policija
Mama Megan Boswell. FOTO: Policija
Kaj se je zgodilo z deklico, še ni jasno, mama je trdila, da je Evelyn s svojim očetom Ethanom Perryjem. A so ugotovili, da ni tako, saj je ta v ameriški vojski v Louisiani. Kasneje pa je trdila, da jo je peljala k svoji mami v Virginijo. Policijsko iskanje se je začelo 19. februarja, čeprav policija meni, da je izginila že kakšnih sedem tednov prej.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije