IZGINIL NA SILVESTROVO

Pogrešani Matej tekal po ulicah in plaval v Savi, objavljeni novi posnetki (VIDEO)

Skrušeni oče je potrdil, da je na posnetkih Matej.
Fotografija: Matej Periš. FOTO: Mup, Osebni arhiv
Odpri galerijo
Matej Periš. FOTO: Mup, Osebni arhiv

Za Matejem Perišem se je zadnji dan prejšnjega leta izgubila vsaka sled. Nazadnje je bil z družbo viden v klubu Gotik v Beogradu, kamere pa so ga kasneje ujele, ko je hodil v smeri Save. Srbski portal Alo! je objavil nove posnetke nadzornih kamer. Na enem se vidi, kako moški v črni majici, ki ustreza opisu pogrešanega Mateja, teče po ulici. Iz kluba se je odpravil kar brez bunde, saj je ta ostala v garderobi Gotika.

image_alt
Nove informacije o pogrešanem Mateju, priče naj bi ga videle ponoči (VIDEO)

Matej je tekel proti Savski promenadi, nato pa po okoliških ulicah. Skušal je vstopiti v taksi, vendar mu taksist očitno tega ni dovolil.

Moški v črni majici teka po beograjskih ulicah. FOTO: Alo, zaslonski posnetek
Moški v črni majici teka po beograjskih ulicah. FOTO: Alo, zaslonski posnetek

Eden od posnetkov, ki je ujel teraso kavarne, kaže, da se v daljavi nekdo spušča proti Savi. Zadnji video pa prikazuje nekoga, ki plava v reki. 

Kdaj naj bi nastali posnetki, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi, ni znano. Matejev oče Nenad, oba sta iz Splita, je za Slobodno Dalmacijo potrdil, da je na posnetkih njegov sin. »Lahko potrdim, da je moj sin res na objavljenih posnetkih, tako na tistih v mestu, kjer teče in prosi za taksi, kot tudi na tistih, kjer plava v vodi. Vem le, da se mu v klubu ni zgodilo nič nevarnega, vendar še vedno ne moremo rekonstruirati, kaj se je zgodilo potem in kakšen je kontekst, ki bi pojasnil ta posnetek.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije