SODIL ŠE SEBI

Peter ubil ženo, hčer in štiri vnuke

Zgodilo se je v Avstraliji.
Fotografija: Katrina Miles s svojimi štirimi otroki. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Katrina Miles s svojimi štirimi otroki. FOTO: Facebook

OSMINGTON – Umore šestih ljudi na farmi v Osmingtonu na jugozahodu Avstralije je po navedbah lokalnih medijev zagrešil 61-letni Peter Miles, ki je nato sodil še sebi. Policija tega sicer ni potrdila, je pa pojasnila, da trenutno ne išče drugega osumljenca. Na posestvu so našli tri puške, ki so bile v njegovi lasti. Trupla štirih otrok in treh odraslih članov iste družine je policija odkrila v petek. Pet trupel so našli v glavnem poslopju farme, dve na prostem.

Strelne rane


Poleg Milesa so med umrlimi njegova 58-letna žena, 35-letna hčer ter njeni otroci, stari 13, 12, 10 in 8 let. Vse žrtve so po podatkih policije umrle zaradi strelnih ran. Očeta otrok v času tragedije ni bilo na posestvu.
Cynda Miles. FOTO: Facebook
Cynda Miles. FOTO: Facebook

Policija je danes sporočila, da so našli še eno puško, vse tri pa so bile v Milesovi lasti. Ni pa navedla, ali je streljal iz vseh.

Redkost v Avstraliji


Množični poboji so v Avstraliji redkost, saj ima država strogo zakonodajo o posedovanju orožja. To mora biti registrirano, čeprav v državo prihaja tudi nezakonito orožje. V tem primeru gre za najhujši incident v Avstraliji po letu 1996, ko je bilo v Port Arthurju na Tasmaniji ubitih 35 ljudi.
Katrina Miles. FOTO: Facebook
Katrina Miles. FOTO: Facebook

Osmington v bližini vinorodnega območja Margaret River je približno 270 kilometrov oddaljen od Pertha, ki je edino velemesto na avstralski zahodni obali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije