PSIHOPAT

Pedofil (69) zlorabil deklico (4), a pravi, da je šlo za ljubezen

Donalda Glynna Capla so obsodili zaradi spolne zlorabe deklice.
Fotografija: Pedofil, ki je zlorabljal deklico od četrtega leta naprej. FOTO: Pulaski County Sheriff’s Office
Odpri galerijo
Pedofil, ki je zlorabljal deklico od četrtega leta naprej. FOTO: Pulaski County Sheriff’s Office

Ob prijetju marca 2018 je Donald Glynn Caple dejal, da deklice nikoli ni zlorabil, češ da si želi, da bi bila devica ob poroki. Tako kot je bil on na svoji poroki leta 1973. A dekle je tako zlorabljal, da je povsem na dnu: večkrat se je samopoškodovala in poskušala narediti samomor. Deklica je danes stara 13 let. Petletnico naj bi zlorabil milijonkrat, pišejo tuji mediji. Zdaj je bil spoznan za krivega.

Med sojenjem je poroti dejala, da jo je prvič zlorabil pri štirih letih, ko je v vrtcu slišala vrstnico uporabiti besedo seks in ga je vprašala, kaj to pomeni. Pokazal ji je pornofilm, nadlegovati pa jo začel leto kasneje. Ob tem je govoril, da je to igra. Pri desetih letih je spoznala, da njegovo početje ni primerno, in mu dejala, naj neha. Ko je februarja 2018 dekle zagrabil za prsi, je odšla k šolskemu svetovalcu in se zaupala. Kmalu ga je policija aretirala.
 
»Bil sem šibak. Naredil sem nekaj, česar ne bi smel,« je kasneje na sodišču spremenil svoje izjave. Dodal je, da je dekle začel nadlegovati, ko je žena začela odklanjati spolne odnose. Rekel je še, da je deklica uživala v tem in da je zahtevala še več. Kako je zašel v njeno življenje? Njeni družini je ponudil zastonj dom ter bil 'varuška' zanjo ter njenega brata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije