PRETRESLJIVO

Panika na sodišču: Zoran ga je potegnil iz žepa in šokiral vse

Dogodek se je odvil v sodni dvorani. Zaradi besed Zorana Jeličića je mnogim zastal dih.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstockphotos.com
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Thinkstockphotos.com

»Zdaj si bom sodil pred vsemi.« Te besede je izrekel Zoran Jeličić pred vsemi v sodni dvorani v Beogradu, potem ko je dobil besedo. Iz žepa je nato potegnil oster predmet in ga potegnil po vratu. Reševalci so, tako poroča spletni portal B92, Jeličića oskrbeli v ambulanti v sodni stavbi, na urgenco pa ga niso odpeljali, ker menda ni bilo potrebno.

»Poškodovana oseba je bila prepeljana s specialnega sodišča na vojaško medicinsko akademijo,« so pojasnili reševalci. Dodali so, da je oseba pomoč potrebovala zaradi ureznine, vendar identitete poškodovanega niso želeli razkriti.

Jeličić je eden od tistih – povezovali so jih z valjevskim klanom –, ki so jim leta 2009 v veliki policijski akciji odvzeli prostost zaradi uboja, kriminalnega združevanja, nedovoljenega posedovanja orožja in eksplozivnih materialov, izsiljevanja in povzročitve lahkih in težkih telesnih poškodb. Poleg njega so bili prijeti še Milan Lazarević, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković in Aleksandar Bošković.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije